Yasak Elma 39.bölüm 2.fragmanı: Alihan, Zeynep'in aklını karıştırıyor!

Yasak Elma 38.son bölümde; Yıldız, kurduğu kumpasla Kemal'i tamamen hayatlarından def etmeyi başarırken Kemal ise ona güvendiği için başını taşlara vurmaktadır. Yasak Elma son bölümde; Şirketin eski genel müdürünün yeniden ortaya çıkmasıyla Ender'in etekleri tutuşmaya başladı. İşte, Yasak Elma 39.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 25.03.2019 09:26 GÜNCELLEME 25.03.2019 09:27

Fox TV ekranlarında 18 Mart Pazartesi tarihinde yayınlanan Yasak Elma 38.son bölümde; Yıldız, Kemal'i ağına düşürerek Ender, Zehra ve Kemal karşısında ne yapacağın ve söyleyeceğini bilemeyecek kadar güç bir vaziyetin içerisine sürükledi. Yasak Elma son bölümde; Her ne kadar Kemal içerisine düştüğü durumun doğru olmadığını izah edip Zehra'ya yalvarıp yakarsa da Zehra hiçbir şekilde olmayıp gördükleri karşısında büyük bir yıkıma uğradı. Öte yandan olaylar hiç beklemediği şekilde gelişen Ender ise, aslında Yıldız'ın da otelde olduğu gerçeğini Halit'e kamera kayıtları sayesinde kanıtladı. Yıldız ise kurduğu kumpas sayesinde Kemal'in işini bitirmenin tadını çıkarırken, kendisini her yerde didik didik arayan Mustafa'nın başına yeni bir bela açmasının ardından Yasak Elma 39.bölüm fragmanı bekleniyor. Dündar'la hayatını birleştirme yolunda tüm hızıyla ilerleyen Zeynep'in aklında birtakım soru işaretleri oluşmasının ardından Yasak Elma 39.bölüm fragmanı yayınlandı. Halit bundan böyle iş yaşantısından uzaklaşmak niyetindeyken, şirketin eski genel müdürü Kaya'nın tekrardan ortaya çıkması üzerine Ender'in eli ayağına birbirine dolanmasının sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

 

 

YASAK ELMA 38.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 38.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

YASAK ELMA 38.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 38.bölümüyle 25 Mart Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA 37.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Bir komploya kurban giden Kemal, kendini Zehra ve Halit’e anlatmaya çalışırken Yıldız kurduğu kusursuz planın keyfini sürer. Zeynep ve Dündar’ın düğünleri yaklaşırken, Zeynep’in kafasında soru işaretleri oluşmaya başlamıştır. Holdinge yeni gelen Ceo Kaya Ekinci, Ender’in en büyük sınavı olacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...