Söz 75.bölüm fragmanı: Operasyon sırasında dengeleri değiştirecek olay!

Söz 74.son bölümde; Fethi-Eylem hayatlarını birleştirme kararı alırken, sürpriz kutlama düzenleyerek mutluluklarını taçlandırdılar. Söz son bölümde; Tam da her şey yolunda gitmeye başlamışken beklenmedik bir anda Fethi'nin vurularak yaşamını yitirmesi yüreklere kor gibi düşüyor. işte, Söz 75.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 25.03.2019 09:34 GÜNCELLEME 25.03.2019 09:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında 18 Mart Pazartesi tarihinde yayınlanan Söz 74.son bölümde; Linda'nın başlattığı alçak girişimin önüne geçmek isteyen Yavuz'un, konsolosluğa kadar girmesi büyük bir tehlikeyi de beraberinde getirdi. Söz son bölümde; Anma günü etkinliği için hazırlıkların son sürat devam ettiği sırada saldırı ihbarı gelmesi üzerine ekip hiç vakit kaybetmeden olay yerine intikal etti. Patlamanın durdurulması için insan üstü bir çaba sarf ederken, bir an bile düşünmeden kendilerini tehlike ve risk ateşinin ateşinin ortasına attılar. Diğer taraftan Eylem ve Fethi ise sonsuz birlikteliğe adım atma kararı alıp, Derya'nın evinde düzenledikleri sürpriz bir kutlamayla keyifli ve eğlenceli anlar yaşadılar. Ancak ekibin ortaya koyduğu başarıyla ağır bir yenilgi alan Dragan ise tekrardan alçak girişimde bulunup onları can evlerinden vurmak adına faaliyete geçmesinin ardından Söz 75.bölüm fragmanı bekleniyor. Başlatılan çatışmada düşmanlar tarafından kurşuna dizilen Fethi'nin hayatını kaybetmesi üzerine başta Eylem olmak üzere ekibin acı ve üzüntüden yüreğinin parçalanmasının akabinde Söz 75.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SÖZ 75.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran iddialı ve kaliteli dizi projelerinden Söz 75.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

SÖZ 75.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş ve Mehmet Özgür gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Söz 75.bölümüyle 25 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

SÖZ 74.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Söz son bölümde; Konsoloslukta ölümle burun buruna gelen Yavuz’un yardımına Kopuk yetişir. Konsoloslukta sıkışıp kalan Kopuk ve Yavuz için bu işin içinden tek çıkış yolu vardır. Başkonsolosu da yanlarında götürmek… Başkonsolos ’un kaçırılması yeni bir krize neden olur. Böyle bir uluslararası bir krizin eşiğindeyken anma etkinliklerine saldırı ihbarının alınması harekât merkezinde şok etkisi yaratır.

Nitrogliserin yüklü araç şehrin içinde ilerlerken Tim patlamayı engellemek için aracın peşine düşer. Tahribat gücü yüksek kimyasalı etkisiz hale getirmek isteyen Tim’i gerilim dolu anlar beklemektedir. Tüm planları alt üst olan Dragan büyük bir hezimete uğramıştır. Ancak yenilgiyi kabullenmeye niyeti olmayan Dragan’ın son bir hain hamlesi daha olacaktır.

Eylem ve Fethi ani bir kararla hayatlarını birleştirmeye karar verirler. Mutlu haberi alan arkadaşları Derya’nın evinde toplanıp onlara güzel bir sürpriz hazırlar. Fakat Dragan’ın hain planı bu mutlu anları yok etmek üzerine kuruludur.

YORUMLAR 2
  • Aslı türkmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence fethi ölürse dizinin bir anlamı kalmaz
    Cevapla
  • Kayhan Yıldırım 4 yıl önce Şikayet Et
    5 sezonu başladı onayı aldı STAR TV CANLI YAYIN TARİHİ SÖZ YENİ SEZONU BAŞLADI BEKLİYORM
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!