Çukur 58.bölüm 2.fragmanı: İdris'ten acil durum çağrısı! Herkesi çağırın

Çukur 57.son bölümde; Aliço'nun yardımıyla birlikte Mahsun'un geçmişi hakkında önemli bir bilgi öğrenirken, Çeto da Koçovalıların birlik-bütünlüğünü bozmaya çalıştı. Çukur son bölümde; Yamaç, yeniden Baykal'ın izini sürmeye başlarken, Uluç ise Koçovalılar'ın arkasından gizli işler çevirdi. Çukur 58.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 25.03.2019 10:31 GÜNCELLEME 25.03.2019 10:31

Show TV ekranlarında 18 Mart Pazartesi tarihinde yayınlanan Çukur 57.son bölümde; Kimsenin haberi olmaksızın Mahsun'la ilgili detaylı bilgi toplamak için onunla bağlantı kuran ve hakkında araştırmalara başlayan Sena ve Selim, Yamaç'a yakalandı. Çukur son bölümde; Sena ve Selim, Aliço'nun yardımı ile beraber Mahsun'un babasının kim olduğunu tespit ederken, Çeto ise tıpkı kendisine yaptıkları gibi Koçovalıların da parçalanması için elinden geleni ardına koymayarak ilişkilerinin çatırdamasına ortam hazırlayan söylemlerde bulundu. Diğer taraftan Mahsun, hiç beklemediği bir anda karşısına geçen Kadir'in babası olduğunu açıklamasıyla neye uğradığını şaşırırken, konuşmanın devamında onunla ilgili anlattığı her şeyin doğru çıkması üzerine büsbütün yıkıldı. Çeto, tüm bunların Sena ve Selim'in arkasından çevirdiği dümen olduğuna inandırırken Mahsun ise öfkesini kontrol edemeyerek gerçek olmadığını düşündüğü öz babasına gözünü bile kırpmadan bıçağı saplamasının ardından Çukur 58.bölüm fragmanı bekleniyor. Mahsun, Kadir'in canına kıyarken karşısına annesinin bir anda annesinin çıkmasıyla birlikte öz babası olduğunu anlayıp beyninden vurulmuşa dönmesinin akabinde Çukur 58.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ÇUKUR 58.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Show TV ekranlarında iddiasını ve başarısını daima sürdüren yapımlarından Çukur 58.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

ÇUKUR 58.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 58.bölümüyle 25 Mart Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

 ÇUKUR 57.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur son bölümde; Çeto ve Mahsun arasında esen fırtına, Karakuzuların da geleceğine yön verecek. Koçovalılar, Baykal’ın izini sürerek onu bulmak için harekete geçecekler. Öldüğünü düşündükleri birini arayan Koçovalılar, bu büyük kovalamaca sırasında zor duruma düşecekler. Salih ile İdris arasında önemli bir yüzleşme yaşanacak. Ekran başındakiler baba-oğlun arasında geçenler karşısında gözyaşlarına boğulacak. Mahsun’un izini sürmeye devam ederken Selim ve Sena sürpriz bir bilgiye ve kişiye ulaşacak. Bu sırada Çeto, Mahsun ve Koçovalı Kardeşler’e karşı hain planlar yapmaya devam ederken, İdris tüm oğullarıyla bir araya gelerek Çukur’u eski günlerine götürecek. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı