Yemin 22.bölüm izle! Emir, Reyhan'a karşı pes etmek nedir bilmiyor...

Yemin 21.son bölümde; Emir'i tam zamanında hastaneye yetiştiren Reyhan, sağlık durumunun düzelmeye başlamasıyla derin bir nefes aldı. Yemin son bölümde; Yaşadığı aile travmasının ardından Masal'ın tekrardan eski günlerdeki gibi konuşmaya başlaması evde bayram havası estirdi. Peki, Yemin 22.bölümde neler yaşandı?

Yemin 22.bölüm izle! Emir, Reyhan'a karşı pes etmek nedir bilmiyor...
Yemin 22.bölüm izle! Emir, Reyhan'a karşı pes etmek nedir bilmiyor...
GİRİŞ 19.03.2019 22:20 GÜNCELLEME 19.03.2019 22:20

Kanal 7 ekranlarında 18 Mart Pazartesi tarihinde yayınlanan Yemin 21.son bölümde; Reyhan'ın insan üstü çabası sayesinde sağlık durumu kritik olan Emir çok gecikmeden hastaneye yetiştirildi.Yemin son bölümde; Reyhan, ameliyatı başarılı bir şekilde geçen Emir'in yanı başında iyi olması için beklerken diğer yandan onu affettiğini ve aynı şekilde kendisinin de onu affetmesini istediğini dile getirerek barış sinyali gönderdi. Diğer taraftan Masal ise Leyla sayesinde geçmişte yaşadığı tatsız hadiseleri geride bırakarak yeniden konuşmaya başlaması üzerine kutlama yemeği organize edildi. Bununla birlikte hastaneden eve dönen Emir ise evdekilere başına gelen talihsiz olayı gizlese de Cavidan onun aslında hayati bir tehlike geçirdiğini öğrendi. Soluğu direkt Reyhan'ın yanında alan Cavidan onun böylesine ciddi bir şeyi nasıl sakladığına yönelik hesap sorup kendisine kötü ithamlarda bulunurken konuşmaları duyan Emir ise haksız olan annesine sert bir şekilde çıkıştı. Peki, Yemin 22.bölümde neler yaşandı?

 

 

YEMİN 22.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kanal 7 ekranlarında her gün saat 19:00’da yayınlanan seyircisini ağırlayan Yemin 22.bölümde; Reyhan’ın köye gittiğini öğrenen Emir’in morali bozulur. Gururunun incindiğini hisseden Emir, her şeye rağmen Reyhan’ın ardından köye gidecek mi? Reyhan’ın köye gittiğini duyan Emir’in gururu kırılır. Emir buna rağmen karısının peşinden gidecek mi? Emir’in, Reyhan’a olan bakışı hızla değişirken bunu ilk fark eden Cemre olur. Bir yandan da Masal, her geçen gün Leyla’ya biraz daha bağlanır. Kemal ise bu bağı keyifle izlerken, Talaz’ın planlarından haberi yoktur.

 

 

YEMİN 22.BÖLÜM FRAGMANI!

YEMİN 21.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaralanan Emir’in aklındaki tek şey Reyhan ile arasını düzeltmektir. Reyhan’a kendini affettirmek için Emir ne yapacak? Emir kendi duygularıyla yüzleşmekten kaçarken kırdığı potun farkında varmaz. Yarasını unutan Emir’in aklındaki tek soru Reyhan’ın kendisini affedip affetmeyeceğidir. Cavidan ise Reyhan’a yüklenirken bu defa ters köşe olur. Masal’ın konuşmasıyla Kemal çok mutlu olur ve Süheyla’yı yemeğe davet eder.  Leyla zor bir görevi üstüne alır, Kemal’in önyargısını yıkabilecek mi?

YEMİN SON BÖLÜMÜ İZLE!

YEMİN DİZİSİ OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

YEMİN KONUSU NEDİR?

Reyhan, geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Dayısı gibi sevip saydığı Hikmet Tarhun’a ettiği yeminden sonra Emir ile evlenen Reyhan’ın hayatı değişir. Emir, herkesi şaşırtarak ilk kez gördüğü Reyhan ile evliliği kabul eder. Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır. Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye Leyla ile değişir. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar