Kadın 55.bölüm 2.fragmanı: Eli kolu bağlandı! Çaresizlik diz boyu...

Kadın 54.son bölümde; Bahar'a ve evlatlarına bir zarar gelmesinden korkan Sarp, çareyi Nezir'in ayağına kadar gitmekte buldu. Kadın son bölümde; Nezir, kendisinin yaşadığı acıların aynısını Sarp'a da yaşatmak için kolları sıvarken, Arif de babası ile birlikte suçlu sıfatıyla ceza evine girdi. Kadın 55.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 26.03.2019 13:11 GÜNCELLEME 26.03.2019 13:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında 19 Mart Salı tarihinde yayınlanan Kadın 54.son bölümde; Bahar ve evlatlarını ele geçirdiğini öğrenen Sarp, onlara hiçbir zarar gelmemesi adına kendi canını hiçe sayarak Nezir'in ayağına kadar gidip ikna konuşması yaptı. Kadın son bölümde; Alınan karar doğrultusunda Arif ve babası suçlu olarak görüldüğü için ceza evine sevk edilirken, Arif ise polislerin buldukları silah ile ilgili mevzudan bahsetmeyerek Bahar'ı koruma altına aldı. Sarp'ın Nezir'e teslim olduğunu gören Bahar ona bir şey olacak korkusuyla aklı giderken, Sarp da Nezir'den çocuklara zarar verebileceğini ima eden sözler karşısında büsbütün yıkıldı. Öte yandan Bahar ise Nezir'le konuşarak, Sarp'ın aslında hiçbir suçunun bulunmadığını ve adam öldürmediğini anlatsa da onun sözlerini kale almaya hiç niyeti olmayıp kendi bildiğini okumasının ardından Kadın 55.bölüm fragmanı bekleniyor. Nezir işi hepten ciddiye bindirerek Sarp'la tehlikeli bir oyun oyun oynarken, Doruk'u hedef alarak hem Bahar'a hem de Sarp'a korku dolu anlar yaşatmasının akabinde Kadın 55.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KADIN 55.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Fox TV ekranlarında hafızalara kazınan sahnelere imza atan Kadın 55.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

KADIN 55.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Kadın dizisi 55.bölümü ile 26 Mart Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

KADIN 54.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın son bölümde; Arif, Bahar’ı korumak için polise gerçekleri anlatmaması üzerine hapse girer. Bu iftiradan kurtulmanın tek yolu ise iyi bir avukattır. Arif kimseye bir şey anlatmamakta kararlı olsa da, avukatıyla tanıştıktan sonra büyük bir şokla karşılaşacaktır. Nezir’e teslim olan Sarp ise ölüme bir adım daha yaklaşmıştır. Buna karşı Nezir’den ailesini serbest bırakmasını ister ama unuttuğu bir şey vardır. Nezir onu sadece öldürmek değil, aynı zamanda kendi çektiği acıları çektirmek istiyordur.

YORUMLAR 2
  • merve 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçmaladı arifle bahara ne oldu onları yan yana görmek istiyoruz ya baharın ariften haberi olmalı
    Cevapla
  • tik tak 4 yıl önce Şikayet Et
    nezir seni oldururum dorucuma dokunma
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?