Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 130.bölüm fragmanı: 'Ortak düşmanlarımız var!'

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129.son bölümde; Zeki Sivri, hazırladığı kumpasla yakaladığı Hızır'ı, aç kuşların önüne atarak ölüme terk etti. Ünal'ın Çakırbeylilerin arkasından iş çevirdiği ortaya çıkarken, Hızır'ın da hayatı son anda hayatı kurtuldu. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 130.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 26.03.2019 13:17 GÜNCELLEME 26.03.2019 13:17

ATV ekranlarında 19 Mart Salı tarihinde yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129.son bölümde; Hızır'ın gerçekleştirdiği bombalı saldırıdan sağ olarak kurtulmayı başaran Mesut, Çakırbeyliler için daha ciddi boyutlarda tehlike saçmaya başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Düzenlenen saldırı sonrasında polis ekipleri tarafından yakalanarak hakkında gözaltı kararı çıkarılan Hızır, kendisine hazırlanan büyük bir kumpas sonucunda Zeki Sivri'nin eline geçti. Zeki Sivri ise Hızır'ı ortadan kaldırmak için beslediği yırtıcı kuşlara yem ederken, Çakırbeyli ailesi ise hem Zeki'nin bulunduğu yeri tespit etmek hem Hızır'ın hayatını kurtarmak için kolları sıvadı. Hızır, çiftlikte yırtıcı kuşların saldırısına maruz kalıp ölümle burun buruna gelirken, Ünal Kaplan'ın Mesut ile kimsenin haberi olmadan döndürdüğü dümeni Çakırbeylilerin öğrenmesiyle beraber işin rengi değişmeye başlamasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 130.bölüm fragmanı bekleniyor. Çakırbeylilerin Hızır'ı kurtarma operasyonunun başarıyla sonuçlanmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 130.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 130.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 130.bölüm fragmanı yayınlandı!

 

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 130.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 130.bölümü 26 Mart Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 129.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Çakırbeylileri sırayla tuzağa düşürmeye çalışan Zeki'nin kendine kurban olarak seçtiği son kişi Hızır olmuştur. Düşmanlarını avlayarak aç kuşlara yem eden Zeki'nin adresine ulaşmak için tüm aile seferber olur. Mesut'la uzlaşılmadığı sürece masasının hem güç hem de kan kaybetmeye devam edeceğinin farkında olan Ünal Kaplan'ın yapacağı anlaşma ise Çakırbeylileri memnun etmeyecektir.

Diğer yandan Hızır'ın bombalı eyleminden sağ kurtulmayı başaran Mesut da herkes için bir tehdit oluşturmaya devam eder. Bu tehlikeli ve büyük güçten kurtulmak adına İlyas ve dostları Akif'i tuzağa düşürmek için harekete geçerler. Aynı amaç uğruna Ünal Kaplan da kendi yöntemleriyle devreye girecektir. Ömür'ü kaçırarak Façalıların da damarına basan bu düşmanı yok etmek isteyenlerin sayısı her geçen gün artmaktadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!