Yemin 23.bölüm izle: Emir, Reyhan'ın gönlünü fethedebilecek mi?

Yemin 22.son bölümde; Emir, kendisine dahi itiraf edemediği gerçeklerden kaçmaya çalışsa da her geçen gün giderek Reyhan'dan etkilenmeye başladı. Yemin son bölümde; Emir'in sözlerine kırılan Reyhan ise Emir'e karşı soğuk davranarak tavrını ortaya koyarken habersizce köye gitti. Peki, Yemin 23.bölümde neler oldu?

Yemin 23.bölüm izle: Emir, Reyhan'ın gönlünü fethedebilecek mi?
Yemin 23.bölüm izle: Emir, Reyhan'ın gönlünü fethedebilecek mi?
GİRİŞ 20.03.2019 21:56 GÜNCELLEME 20.03.2019 21:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7 ekranlarında 19 Mart Salı tarihinde yayınlanan Yemin 22.son bölümde; Reyhan, Emir'in kendisinin hayatını kurtarmasıyla ilgili olarak ''Onun yerinde kim olsaydı aynı şeyi yapardım.'' şeklinde sarf ettiği sözler karşısında hayal kırıklığına uğradı. Yemin son bölümde; Emir'in bu jestinin kendisine özel bir durum olmadığını anlayan Reyhan ise ona yeniden mesafe koymaya başlarken, Emir ise yanlış anlaşıldığını düşündüğünden ve kendisini ona doğru bir şekilde ifade edemediğinden içi içini kemirmektedir. Diğer taraftan Masal ise Leyla'ya gün geçtikçe daha da bağlanırken, onların samimiyetini gören Kemal ise her ne kadar belli etmemeye çalışsa da oldukça hoşuna gitmektedir. Bunların yanı sıra Reyhan ise Emir'e haber vermeden Erzurum'a Mukadder teyzesinin yanına giderken, Emir de onun bu davranışını önemsememeye çalışsa da kendisini arayıp sormadığı için her defasında sitem etmekten kendisini alıkoyamamaktadır. Peki, Emir'in gururunu bir kenara bırakıp Reyhan'ın yanında almasının ardından Yemin 23.bölümde neler oldu?

 

 

YEMİN 23.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kanal 7 ekranlarında her gün saat 19:00’da yayınlanan seyircisini ağırlayan Yemin 23.bölümde; Reyhan, Emir’i karşısında görünce şaşırır. Emir’i köye getiren düşünce ne? Reyhan ile Emir’in ilişkisini köy hayatı etkileyecek mi? Reyhan, Emir’in peşinden köye gelir. Emir’in köye gelişi Reyhan’ı şok eder. Emir’in köy hayatına alışamayacağını düşünen Reyhan ters köşe mi olacak? Öte yandan, Talaz’ın kurduğu plan işlemeye başlar. Leyla Kemal’in kendisine inanmadığını düşünürken Kemal’in hamlesi oyunu bozacak mı? Leyla’nın artık bir karar vermesi gerekir.

YEMİN 23.BÖLÜM FRAGMANI...

YEMİN 22.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Reyhan’ın köye gittiğini öğrenen Emir’in morali bozulur. Gururunun incindiğini hisseden Emir, her şeye rağmen Reyhan’ın ardından köye gidecek mi? Reyhan’ın köye gittiğini duyan Emir’in gururu kırılır. Emir buna rağmen karısının peşinden gidecek mi? Emir’in, Reyhan’a olan bakışı hızla değişirken bunu ilk fark eden Cemre olur. Bir yandan da Masal, her geçen gün Leyla’ya biraz daha bağlanır. Kemal ise bu bağı keyifle izlerken, Talaz’ın planlarından haberi yoktur.

YEMİN SON BÖLÜMÜ İZLE!

YEMİN DİZİSİ OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

YEMİN KONUSU NEDİR?

Reyhan, geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Dayısı gibi sevip saydığı Hikmet Tarhun’a ettiği yeminden sonra Emir ile evlenen Reyhan’ın hayatı değişir. Emir, herkesi şaşırtarak ilk kez gördüğü Reyhan ile evliliği kabul eder. Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır. Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye Leyla ile değişir. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır

YORUMLAR 1
  • xxxxx 5 yıl önce Şikayet Et
    böyle bir film olmaz,iki sanatçıda çok suskun ve boş bakıyor ,seyredenin canı sıkılıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi