Diriliş Ertuğrul 141.bölüm fragmanı nefes kesti! Ertuğrul Bey çileden çıkıyor

Nefes kesen savaşla izleyenlerin karşısına çıkacak Diriliş Ertuğrul 141.bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarının sevilen dönem dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle yine herkesi şaşırtacak. Ertuğrul Bey, en sadık adamı Bamsı'yı görevinden alıyor mu? Savaşta oğlu ölecek mi? İşte Diriliş Ertuğrul 141.bölümünden öne çıkanlar...

GİRİŞ 25.03.2019 13:51 GÜNCELLEME 25.03.2019 13:52
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul'da kılıçlar çekildi. "Hayatta bir bey için en ağır en mühim karar nedir bilir misin Turgut Bey. Adalet..." diyen Ertuğrul Bey Bamsı'yı obadan kovacak mı? Son bölümün ardından yeni bölümü merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 141.bölüm fragmanı yayınlandı. Alıncak ve Albastı'yı kuşatan Ertuğrul Bey savaş esnasında hiç beklemediği bir olayla karşılaşıyor. Peki Ertuğrul Bey'in oğlu ölecek mi? 27 Mart Çarşamba günü TRT 1 ekranlarında yerini alacak Diriliş Ertuğrul'da savaş devam ediyor.

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 141.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ertuğrul Bey ve Alpler Mergen'i kurtardıktan sonra, Moğolların arasında kısıldılar. Çetin geçen savaşta Bamsı ve alplerin bir an önce desteğe gelmesini bekleyeceklerdir.

 

 

Albastı ve yani Beybolat ve Ertuğrul savaşmaya başlar. Ama Ertuğrul ve alplerinin sayısı çok azdır. O sırada Gündüz ve Alıncak'da savaşır. Gündüz ağır darbe alarak yaralanır. Lakin Gündüz kesinlikle ölmeyecektir.

Diriliş Ertuğrul 141.bölüm

Ertuğrul ve Bamsı yaptıkları planda, Bamsı sonradan alplerle yardıma gelecekti. Lakin Bamsı Moğolların atlara saldıracaklarını öğrenince Moğollar'ın peşinden gitmişti ve plana uymamıştı. Hal böyle olunca Ertuğrul'un yardımına yetişemedi.

Bamsı ve Alpler yardıma giderler. Lakin çok geç gittikleri için Gündüz yaralanır ve Albastı ile Alıncağı da ellerinden kaçırmış olurlar.

Yenilgiyi hazmedemeyen ve Mergen'i de elinden kaçıran Alıncak artık çılgına döner.

Ertuğrul Bey yaptıkları plana uymayan ve başıbozuk hareket eden Bamsı'ya çok sinirlenir. Yaptığı bu hata sebebiyle Bamsı alpbaşı görevini ve alpliğini almıştır.

Bamsı, Sırma Hatunun dolduruşa getirdiği karısı yüzünden o da artık Selcan Hatun'a kin tutacaktır. İleri ki bölümlerde karısı sebebiyle hem Selcan Hatun'la hemde Ertuğrul Bey ile karşı karşıya gelebilir.

Bamsi Kimdir

TARİHTE BAMSİ NASIL ÖLECEK?

Tarihi kaynaklarda Dede Korkut hikayelerinde Bamsı’dan bahsedilmektedir. Bu hikayelerde iyi görünümlü ve yakışıklı olarak bahsedilen Bamsı Beyrek karısı ile farklı obalardandır. Eşinin obası Bamsı’nın desteğini alabilmek için onu kaçırır ve yaralar. Bamsı bu olay sonucu ölür.

Dizideki Bamsı ise gerçek hikayelerdekinden farklıdır ve hayal ürünü bir karakterdir. Tarihi kaynaklarda Ertuğrul Gazi’nin Bamsı diye bir Alp’i bulunmamaktadır. Bu nedenle dizide nasıl ve ne zaman öleceği bilinmemektedir.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Bir sonraki dizinin ismi 'Diriliş Osman' olacak ve Osman Gazi'nin hayatı anlatılacak. Kayı boyunu anlatarak başlanan hikayede Osman Gazi'nin gerçek hayatı çekilecek. Dizide Osman Gazi karakterinin oyuncu Burak Özçivit canlandıracak..

Ekranın sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 29 Mayıs günü yayınlanacak 150. bölümüyle final yapacak..

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 141.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 20
  • hayran 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence Ertuğrul Bamsıya kızmakta haklı. Tanıtımın sonunda ne diyor Ertuğrul"Hayatta bir bey için en ağır ve en mühim karar nedi bilimisin Turgut Bey, ADALET." Yani en yakın adamı da osa dediği gibi cenk meydanlarında hatanın yri olmaz,bunu öğrenemeyenden de alp olmaz.
    Cevapla
  • faik 5 yıl önce Şikayet Et
    Bamsı Alp 'i itibarsızlaştırmaya çalışmayın. Bamsı karısının dolduruşuna gelmemeli ve gelemez de.
    Cevapla
  • Adnan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bazı sahneler gereğinden fazla uzatılmaya başlandı. Sırmanın rolü sıkıcı ve gereksiz. Tarihi bir dizinin, kadınların çadır kavgalarına dönüşmesi dizinin ciddiyetini ve ağırlığını bozuyor. Uzun diyaloglarda hakeza öyle..Bence senaristler işi artık savsaklamaya başladı..
    Cevapla
  • seyitoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşımız doğru söylüyor. Biraz daha ciddiyet olursa daha akıcı olur kanaatindeyim.
    Cevapla
  • malatyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum
    Cevapla
  • Taha 5 yıl önce Şikayet Et
    Menfaati için Ertuğrul'u satar ise en sevilen karakterlerden biri olan Bamsı'nın dizideki tüm sevecenliği ve bağlılığı yok olur.Bence davaya sahip çıkacaktır.
    Cevapla
  • samimi 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben 50 yasindayim hayatimda dirilis ertugrul dizisinden baskasini bastan sonuna kadar seyretmedim .Sahaaane dizi ,süper oyuncular.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!