Sen Anlat Karadeniz 46.bölüm 3.fragmanı: Gerçek bir aile olmanın mutluluğu!

Sen Anlat Karadeniz 45.son bölümde; Vedat'ın ölümüyle birlikte Nefes-Tahir hayatlarında yepyeni başlangıç yaparken, Nazar-Murat ise sonsuz birlikteliğe imza atıyor. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Saniye, kendisinden beklenmedik bir davranışta bulunup Nefes'ten af diledi. Sen Anlat Karadeniz 46.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 03.04.2019 11:10 GÜNCELLEME 03.04.2019 11:10

ATV ekranlarında 20 Mart Çarşamba tarihinde yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 45.son bölümde; Nefes, Vedat'ın yaşamını yitirdiğini öğrenir öğrenmez soluğu mezarının başında alarak son kez ona karşı duyduğu yoğun nefret duygularını dile getirdi. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Bunca zaman boyunca her defasında yıkıcı sonuçlar doğuran Vedat tehlikesinin artık tamamen ortadan kalkmasıyla beraber Nefes ve Tahir her şeye sıfırdan başlama kararı aldı. Diğer taraftan yaptığı hatalardan ötürü hem Nefes'in hem de Tahir'in yüreğini yaralayan Saniye ise pişmanlık duyup Nefes'ten af dilemesi üzerine bütün engeller tek tek ortadan kalktı. Bununla birlikte mutlu ve huzurlu bir yuva kurmak isteyen Nazar ve Murat ise sonunda dünya evine girerek hayallerini gerçekleştirirken düğünlerinde herkeste şaşkınlık etkisi meydana getiren bir olayın yaşanmasının ardından Sen Anlat Karadeniz 46.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Asiye'nin evladını dünyaya getirdikten sonra tutum ve davranışlarının bir hayli değişip Mustafa'dan her konuda incelik bekleyip ona zor anlar yaşatmasının akabinde Sen Anlat Karadeniz 46.bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 46.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği ATV ekranlarının büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen dizi projesi Sen Anlat Karadeniz 46.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 46.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli), Öykü Gürman (Asiye Kaleli), İrem Helvacıoğlu (Nefes Zorlu), Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar) ve Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli) gibi başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Sen Anlat Karadeniz 46.bölümüyle 3 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanacak.

sen anlat karadeniz

SEN ANLAT KARADENİZ 45.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Vedat'ın öldüğünü öğrenen Nefes o yaşarken söyleyemediklerini Vedat'ın mezarında dile getirir. Geçmişi geride bırakmaya kararlı olan Nefes ve Tahir, artık tüm hesapları kapatıp yeni bir hayata başlamaya hazırdır. Saniye kırıp döktüklerini onarmaya karar verir. Af dilemeye Nefes'ten başlayan Saniye sonunda evlatlarını bağrına basar. Nazar ve Murat'ın düğünü yapılır. Cemil tarafından kapıya konan Nazar'ın, artık Murat'tan başka kimsesi yoktur. Düğünde yaşanan beklenmedik olay herkes için herkes için büyük sürpriz olur…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Alçakça anlaşmayı duyurdu!