Yemin 24.bölüm fragmanı geldi: Reyhan'ı kıskanmaktan kendini alamıyor!

Yemin 23.son bölümde; Reyhan, Emir'in işi gücü bırakarak kilometrelerce uzaktan gelip karşısına çıkması üzerine neye uğradığını şaşırdı. Yemin son bölümde; Reyhan, Emir'in köy yaşantısına alışık olmadığı için kendisine zor geleceğini düşünse de Emir onun bu tabusunu yıkmak için uğraştı. Peki, Yemin 24.bölümde neler olacak?

Yemin 24.bölüm fragmanı geldi: Reyhan'ı kıskanmaktan kendini alamıyor!
Yemin 24.bölüm fragmanı geldi: Reyhan'ı kıskanmaktan kendini alamıyor!
GİRİŞ 21.03.2019 12:23 GÜNCELLEME 21.03.2019 12:23

Kanal 7 ekranlarında 20 Mart Çarşamba tarihinde yayınlanan Yemin 23.son bölümde; Talaz, Leyla'yı Kemal'dan uzaklaştırmak ve bakıcı olarak kaldığı evden dönmesini sağlamak için onun hayatını riske atmayı göze alarak büyük bir kumpas hazırladı. Yemin son bölümde; Talaz'ın talimatıyla birlikte Taci, Leyla'yı arayıp çok zor durumda olduğunu ve acilen yanına gelmesi yalanını söylemesi üzerine en büyük zaafına yenik düşen Leyla ise olay yerine gelerek tuzağa düştü. İhbar üzerine baskın yapan polis ekipleri ve Leyla arasında kovalamaca başlarken, Kemal son anda yetişerek onu bu beladan kurtarmayı başardı. Diğer taraftan Emir ise Reyhan'ın yokluğuna daha fazla dayanamayarak soluğu kilometrelerce uzaktaki köyde almasının ardından Reyhan şaşkınlıktan küçük dilini yutarken, onun köy yaşantısında karşısına çıkan ilk zorlukta kaçacağı yargısına kapılmaktadır. Ancak ne var ki Emir'in kolay kolay pes etmeye hiç niyeti yoktur, Reyhan'a kendini ispatlamak için köydeki bütün görevleri üstlenerek her birinin başarılı bir şekilde hakkından geldi. Peki, Yemin 24.bölümde neler yaşanacak?

 

 

YEMİN 24.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kanal 7 ekranlarında her gün saat 19:00’da yayınlanan seyircisini ağırlayan Yemin 24.bölümde; Emir, Reyhan’ın yakın çevresiyle tanışınca yok saydığı duygular su yüzüne çıkar. Emir, Reyhan’a olan hislerini açık edecek mi? Emir köye geldiğinde Reyhan’ın akrabaları ile tanışır ve kendine bile itiraf edemediği duyguları ile yüzleşir. Reyhan’ın günlüğünü bulan Emir; büyük sırrı öğrenecek mi? Öte yandan Leyla’nın evden ayrılma kararı, Kemal’i yeni bir bakıcı bulmaya iter. Leyla ve Kemal, Talaz’ın oyununa gelecek mi?

YEMİN 24.BÖLÜM FRAGMANI...

YEMİN 23.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 Reyhan, Emir’i karşısında görünce şaşırır. Emir’i köye getiren düşünce ne? Reyhan ile Emir’in ilişkisini köy hayatı etkileyecek mi? Reyhan, Emir’in peşinden köye gelir. Emir’in köye gelişi Reyhan’ı şok eder. Emir’in köy hayatına alışamayacağını düşünen Reyhan ters köşe mi olacak? Öte yandan, Talaz’ın kurduğu plan işlemeye başlar. Leyla Kemal’in kendisine inanmadığını düşünürken Kemal’in hamlesi oyunu bozacak mı? Leyla’nın artık bir karar vermesi gerekir.

YEMİN SON BÖLÜMÜ İZLE!

YEMİN DİZİSİ OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

YEMİN KONUSU NEDİR?

Reyhan, geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Dayısı gibi sevip saydığı Hikmet Tarhun’a ettiği yeminden sonra Emir ile evlenen Reyhan’ın hayatı değişir. Emir, herkesi şaşırtarak ilk kez gördüğü Reyhan ile evliliği kabul eder. Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır. Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye Leyla ile değişir. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı