Bir Zamanlar Çukurova 26.bölüm 2.fragmanı çıktı: 'Bunu nasıl yaparsın?'

Bir Zamanlar Çukurova 25.son bölümde; Demir, Yılmaz'ı alt etmek adına gerçekleştirdiği kumpasın kurbanı Müjgan ve Züleyha oldu. Bir Zamanla Çukurova son bölümde; Durumu ağır olan Züleyha ve Müjgan için tehlike çanları çalarken, Yılmaz ise imdatlarına son anda yetişti. Bir Zamanlar Çukurova 26.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 28.03.2019 09:11 GÜNCELLEME 28.03.2019 09:11

ATV ekranlarında 21 Mart Perşembe tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 25.son bölümde; Yılmaz'dan temelli kurtulabilmek için yapabileceklerinde sınır tanımayıp Demir'in hazırladığı ölümcül plan ters teperek Züleyha ve Müjgan'ın hayatı tehlike altına girdi. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Yolda seyir halinde bir anda aracın frenleri tutmamaya başlayan Züleyha Müjgan akıl almaz bir kaza geçirirken, onların bu durumunu gören Yılmaz ise korku ve panik içerisinde kıl payı yardımlarına yetişti. Ancak dikkat çeken bir detay var ki, aracın içerisinde yeni bir birlikteliğe adım attığı Müjgan varken, Züleyha'nın iyi olması için gözyaşı dökmektedir. Yılmaz, kalbine söz geçiremeyip yeniden Züleyha için pervane olurken, apar topar hastaneye yetiştirilip ölümün eşiğinden son anda kurtulan Züleyha ise ona olan bütün duygularını inkar etmesinin ardından Bir Zamanlar Çukurova 26.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, sevdiği adama karşılık veremeyen Züleyha'nın yüreği sızlarken, kendisine zor da gelse Müjgan'la ilişkileri hakkında olumlu şeyler söylemesinin akabinde Bir Zamanlar Çukurova 26.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 26.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının olmazsa olmaz yapımlarından biri haline gelen Bir Zamanlar Çukurova 26.bölüm fragmanı yayınlandı!

 

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 26.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 26.bölümü ile 21 Mart Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 25.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Demir Yaman, Yılmaz için kurduğu kapana kendi kısıldı. Yılmaz'ı hayatından ebediyen silmek için elinden geleni ardına koymayan Demir Yaman, iki masum kadının ölümüne mi sebep oldu?Yılmaz'ın arabasını bozmak için yüklü bir miktar para alan Fehmi, bu vicdan azabının üstesinden gelebilecek mi? Tüm Çukurova'yı sarsan bu acı haber hangi felaketleri de arkasından getirecek?

Züleyha ve Müjgan'ı kendi arabasında o halde gören Yılmaz'ın gözyaşları kimin için? Züleyha ve Müjgan, fena halde kaza yapan arabada ölümle burun burunayken Çukurova ahalisinin merak ettiği başka bir soru var; ikisinin Yılmaz'ın arabasında ne işi var? Hünkar ve Fekeli neler olup bittiğini anlamaya çalışmak için tekrar aynı masaya oturuyor. Fakat bilmedikleri bir şey var, yalnız değiller. Hünkar ve Fekeli'yi takip edip onları yaylım ateşine tutanlar kim?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!