Bizim Hikaye 63.bölüm fragmanında Zihni'nin borusu ötmeye başlıyor...

Bizim Hikaye 62.son bölümde; Fikri'nin uzun zamandır görüşmediği kardeşi Zihni ve onun oğlu Ersin'in gün yüzüne çıkmasıyla işler giderek arapsaçına döndü. Bizim Hikaye son bölümde; Rahmet'in eğitim için yurt dışına gitmek üzere ailesine veda etmek zorunda kalması yürekleri dağladı. Bizim Hikaye 63.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 28.03.2019 11:10 GÜNCELLEME 28.03.2019 11:10

Fox TV ekranlarında 21 Mart Perşembe tarihinde yayınlanan Bizim Hikaye 62.son bölümde; Murtaza belasından kurtulmak isteyen Elibollar ve Barış, Fikri'nin aklına gelen planla Tekirdağ'a akrabalarının bulunduğu yere kaçmaları yeni sorunları da beraberinde getirdi. Bizim Hikaye son bölümde; Murtaza ve adamları her yerde halasının oğlunun katili olan Fikri'ye yaptıklarının bedelini ödetmek için her yerde didik didik ararken, Fikri ise son çare olarak gördüğü Tekirdağ'da türlü sorunlarla boğuşmaktadır. Ersin'in karşılarına çıkıp vaat ettiği güzelliklerle tam da her şeyi yoluna koyduklarını zannedip derin bir nefes alsalar da, son anda düzenbaz biri olduğunun anlaşılmaya birlikte dünyaları başına yıkıldı.Ersin'in dalavere işleri olduğunun ortaya çıkarken, Zihni ise kendisini ziyarete gelen Fikri'yle sokak ortasında kavga tutuşmasının ardından  Bizim Hikaye 63.bölüm fragmanı bekleniyor. Zihni'nin Elibol ailesini kapı dışarı etmesi sonucu yeniden evsiz kalmalarının akabinde Bizim Hikaye 63.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

BİZİM HİKAYE 63.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 63.bölüm fragmanı yayınlandı!

 

 

 

BİZİM HİKAYE 63.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 63.bölümüyle 27 Mart Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

BİZİM HİKAYE 62.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Elibollar ve Barış, Tekirdağ’a doğru yola çıktıklarında hayat onlar için hiç de kolay değildir. Barış'la Filiz zorlukların üstesinden gelmeye çalışırken bir yandan da Minibollarla uğraşmaktadırlar. Çocuklar yaşadıklarından kötü etkilenmiştir ve sakinleştirilmeleri çok zordur. Barış onları tekrar normale döndürmek için ilginç bir oyun başlatır. Başlarda işe yarayan oyun sayesinde her şey kısa süreliğine yoluna girer. Tam tükendikleri noktada bu sefer de karşılarına Zihni’nin oğlu Ersin çıkar.

Ersin pastırma işinden erken yaşta zengin olmuş tatlı bir gençtir. Tüm sıkıntıların üstüne onun ortaya çıkışı, Elibollar için ilaç gibi gelir. Her şey onlar için gerçek olamayacak kadar güzeldir. Bu sırada İstanbul’da da Murtaza deli gibi Fikri’yi aramaktadır ve kolay kolay vazgeçmeyeceği bellidir. Tufan, Çiçek ve Cemil, Murtaza’dan kurtulmaya çalışırken, en çaresiz kaldıkları anda imdatlarına sürpriz bir isim yetişir. Planları tam başarıya ulaşacağı sırada her şey bir kez daha alt üst olacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!