Avlu 36.bölüm 2.fragmanında Zerrin'den gözdağı! ''Seni uyarmıştım!''

Avlu 35.son bölümde; Deniz'in ceza evine sapasağlam döndüğünü gören Kudret şaşkınlıktan nutku tutulurken, Deniz ise ona korku salarak hayatını cehenneme çevirdi. Avlu son bölümde; Kudret, Deniz'in etkisiyle kabus dolu rüyalar görürken, Zerrin'in gizemi gün yüzüne çıktı. Dört gözle beklenen Avlu 36.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 28.03.2019 09:57 GÜNCELLEME 28.03.2019 09:57

Star TV ekranlarında 21 Mart Perşembe tarihinde yayınlanan Avlu 35.son bölümde; Koğuşta yer yerinden oynarken hiç beklenmedik bir anda herkes tarafından öldü zannedilen Deniz'in karşılarında dimdik durmasıyla olayın seyri değişmeye başladı. Avlu son bölümde; Tüm kumpaslarına rağmen Deniz'in hala kanlı canlı hayatta olması Kudret'te soğuk duş etkisi meydana getirirken, ceza evinde sağlamaya hakimiyetine de gölge düşmüştür. Öte yandan her ne kadar kimseye belli etmemeye çalışsa da Kudret, kendisine hapishaneyi dar edeceğini bildiği Deniz'in varlığının korku dolu rüyalar görmesine ortam hazırlamıştır. Zerrin'in, başlatılan soruşturmayı Özlem'in yardımıyla birlikte aleyhine sonuçlanmasının önüne geçmesinin ardından Avlu 36.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, psikolojik açıdan büyük problemler yaşayan Zerrin'in herkesten sır gibi sakladığı gizemli dünyasının açığa çıkmasının akabinde Avlu 36.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

AVLU 36.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarında sürükleyici ve etkileyici bölümlerde imzasını taşıyan Avlu 36.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

AVLU 36.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi gibi başarılı oyuncuların oluşturduğu Avlu 36.bölümü ile 27 Mart Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak. 

AVLU 35.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

AVLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Avlu son bölümde; Deniz'in dönüşü avluda kopmak üzere olan kıyametin önüne geçmiştir. Bu aynı zamanda Kudret'in geçici zafer sarhoşluğunun da sonudur. Azra, dışarıda canı pahasına hedeflerinin peşinden koşarken içeride de Deniz bir şeyler planlamaktadır. Bu sırada tüm gözler Zerrin'in gizemli karanlığına yönelmiştir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!