Kızım 25.bölüm 2.fragmanında Öykü için umutlar yeniden yeşerecek mi?

Kızım 24.son bölümde; Öykü'nün hafızasının tekrardan yerine gelmesiyle baba-kız hayatın getirdiği tüm zorluklara karşı eskisinden daha güçlü bir şekilde omuz omuza verdi. Kızım son bölümde; Uğur'un kayıplara karışması herkesi endişelendirirken, okulda ise Öykü'ye hırsız damgası vuruldu. Kızım 25.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 29.03.2019 11:24 GÜNCELLEME 29.03.2019 11:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında 22 Mart Cuma tarihinde yayınlanan Kızım 24.son bölümde; Candan, hastaneye olan borcun kapatılması için aracını satışa çıkarıp gerekli parayı temin etmiştir, ancak Murat ise Demir'i zor duruma düşürmek için ayağına kadar çağırıp gururunu yerle bir edecek sözler sarf etmiştir. Kızım son bölümde; Sınıftaki bir kızın parasının çalınması sonucunda bütün suç o an sınıfta tek başına olan Öykü'nün üzerine atılıp hırsız damgası vurulurken, kendine bunu yediremeyen Öykü ise çareyi okula gitmeme kararı alarak buldu. Fakat, Öykü'yü düştüğü durumdan kurtarmak ve onu temize çıkarmak için Demir ve Candan okul yönetimiyle konuşmaya gittikleri sırada onları müjdeli bir haber beklemektedir. Mertcan'ın hırsızlık yapan kişiyi tespit etmesiyle başta Öykü olmak üzere herkes derin bir nefes alırken, diğer taraftan Öykü'ye muhteşem bir doğum günü partisi organize edilmesinin ardından Kızım 25.bölüm fragmanı bekleniyor. Uğur ise bir kadın tarafından yakalanıp mahsur tutulurken, onun bir anda kayıplara karışması herkesin korku ve paniğe kapılmasına neden olsa da çok geçmeden nerede olduğunun bulunmasının akabinde Kızım 25.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KIZIM 25.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kızım son bölümün arkasından gelecek hafta TV8 ekranına gelecek bölüme dair en son gelişmeleri, ayrıntıları ve ipuçlarını öğrenmek adına araştırmalara derinlik kazandırıldı. Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu, yapımcılığında Fatih Aksoy'un bulunduğu; senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un üstlendiği, Med Yapım farkıyla TV8'de seyircisini ağırlayan Kızım 25.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KIZIM 25.BÖLÜM FİNAL SAHNESİ! ÖYKÜ'NÜN GERÇEK BABASI BELLİ OLDU...

KIZIM 25.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda Beren Gökyıldız (Öykü Tekin), Leyla Lydia Tuğutlu (Candan Hoşgör) ve Buğra Gülsoy (Demir Göktürk), Serhat Teoman (Cemal Eröz), Sinem Ünsal (Sevgi Günay), Tugay Mercan (Uğur Adıgüzel) ve Suna Selen (Müfide Adıgüzel), İhsan İlhan (Jilet) gibi isimlerin yer aldığı Kızım 25.bölümüyle 29 Mart Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

KIZIM 24.SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YORUMLAR 2
  • fatma 4 yıl önce Şikayet Et
    Oh be demirin gibi cok sevindim kizi cikmasi hep gulsun boyle ikili super baba kiz uyumu severek izliyorum
    Cevapla
  • fatma 4 yıl önce Şikayet Et
    Baba kizin tekrar birbirine kavusmasi muhtesemdi insallah hic bir zaman ayrilmazlar dna testin demirin kizi ciktiyaoyku sukur ler olsun zaten beliydi cemal bozmasin aralarini ya kimse ayiramaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta saldırı başlattı
Konya Büyükşehir ve Karatay Belediyesi’nden tarihi proje