İstanbullu Gelin 79.bölüm 2.fragmanı: Faruk'tan Süreyya'ya yardım çağrısı!

İstanbullu Gelin 77.son bölümde; Özgür'ün kendini öldürme girişiminde bulunmadığı ve geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Faruk, herkeste şaşkınlık etkisi meydana getiren bir açıklamaya imza atarak şirketteki görevini sonlandırma kararı aldı. İşte, İstanbullu Gelin 78.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 29.03.2019 11:21 GÜNCELLEME 29.03.2019 11:22

Star TV ekranlarında 22 Mart Cuma tarihinde yayınlanan İstanbullu Gelin 77.son bölümde; Özgür apar topar hastaneye sevk edilirken, onu bu hale getirene neden olan kişinin Faruk olduğunu zanneden Okan ise konağa gelerek esip gürledi. İstanbullu Gelin son bölümde; Özgür, hayatını son verme hamlesinde bulunmadığını ve olayın Faruk'la hiçbir bağlantısının olmadığının özellikle altını çizerek geçirmiş olduğu kaza sonucunda şu an bu durumda olduğunu dile getirdi. Özgür'ün açıklamaları doğrultusunda herkes derin bir nefes alırken, psikolojik açıdan son derece yıpranan Süreyya ise kendini toparlamaya çalışmaktadır. Dilara ve Adem'in sürekli bir araya gelmesinden rahatsızlık duyan ve Güneş'i sevdiği adamı kaybetme korkusu saldı. Emir, eğitimine yurt dışında devam edebilmek için Faruk ve Süreyya'nın haberi olmadan imzalarını kullanarak başvuruda bulunurken, bu başvurunun onaylandığını gören Faruk'tan oğluna izin çıkmasının ardından İstanbullu Gelin 78.bölüm fragmanı bekleniyor.Faruk, aldığı karar neticesinde şirkette icra ettiği görevi noktalama kararı alması üzerine herkesin neye uğradığını şaşırmasının ardından İstanbullu Gelin 78.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

İSTANBULLU GELİN 78.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarında üç sezondur ekran serüvenini hız kesmeden sürdüren İstanbullu Gelin 78.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

İSTANBULLU GELİN 77.BÖLÜM FİNAL SAHNESİ... FARUK, ŞİRKETTEN AYRILIYOR...

İSTANBULLU GELİN 78.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi sevilen oyuncuların üstlendiği İstanbullu Gelin 78.bölümüyle 29 Mart Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

İSTANBULLU GELİN 77.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı