Arka Sokaklar 511.bölüm fragmanı: Tamamen raydan çıktı! Ekip şokta...

Arka Sokaklar 510.son bölümde; Engin Müdür-Bahar, uyuşturucu faaliyetiyle uğraşan çeteyi etkisiz hale getirmek için izlerini sürerken tehlikenin göbeğinde kaldı. Arka Sokaklar son bölümde; Ekip, Beyaz Balık adı altında kurdukları oyunla çocukları suça teşvik eden çeteyi çökertti. Arka Sokaklar 511.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 29.03.2019 11:29 GÜNCELLEME 29.03.2019 11:29

Kanal D ekranlarında 22 Mart Cuma tarihinde yayınlanan Arka Sokaklar 510.son bölümde; Eray adında genç bir çocuğun kıyıya vuran cansız bedenine ulaşılması sonucunda verilen ihbarla birlikte ekip hiç vakit kaybetmeden olay yerine intikal etti. Arka Sokaklar son bölümde; Çocuğun öldürüldüğü mü yoksa kendi canına kıydığı mı belirsiz olan bu olayın neden kaynakladığı ekibin araştırmaları sonrasında kesinliğe kavuştu. Beyaz Balık adıyla kurdukları oyunla çocukları çeşitli suçlara karışmasına neden olan çetenin olduğu netlik kazanması üzerine ekip başarılı bir operasyona imza atarak çetenin hakkından gelmeyi başardı. Öte yandan Hüsnü ise en yakın dostu Mesut'u en zor günlerinde yalnız bırakmayıp ona destek olarak, tedavi altında tutulduğu rehabilitasyon merkezine giderek motivasyon kaynağı olmasının ardından Arka Sokaklar 511.bölüm fragmanı bekleniyor. Bahar, Engin Müdür'ü yanına alıp uyuşturucu faaliyetinde bulunan şebekeyi çökertme operasyonuna kalkışır, çetenin başındaki isim geçmişte müdürünün yaşamını yitirmesine neden olduğu için öcünü alıp yaptıklarının bedelini ödetmek üzere bu operasyona dört kolla sarılmasının akabinde Arka Sokaklar 511.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, çetenin başındaki işinin Bahar'a olan saplantılı davranışları yüzünden Engin Müdürle başının belaya girmesinin sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

 

 

ARKA SOKAKLAR 511.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığında Türker İnanoğlu'nun bulunduğu, yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz'un oturduğu ve senaryosunu ise Sinan Yurdakul ve Ozan Yurdakul'un kaleme aldığı Kanal D ekranlarının uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar 511.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

ARKA SOKAKLAR 511.BÖLÜM... HÜSNÜ'DEN MESUT'A TAM DESTEK...

ARKA SOKAKLAR 511.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi başarılı isimlerin yer aldığı, Kanal D ekranlarında başarısını daima sürdüren ve geniş izleyici kitlesine sahip olan dizi projesi Arka Sokaklar 511.bölümüyle 29 Mart Cuma günü saat 20:00'da izleyici kitlesini ağırlayacak.

ARKA SOKAKLAR 510.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arka Sokaklar son bölümde; Polislerimiz tır parkında, uyuşturucu ham madde takası yapılacağını öğrenir. İki kamyon şoförü öldürülmüştür. Üçüncü bir kişi daha vardır vurulan. Bahar onu tanır. Fikret’tir ismi. Bahar geçmişte uyuşturucu çetesini çökertmek için onların arasına, Dilek ismiyle katılmıştır. Polis memuru Faruk bu operasyonda Tarık tarafından öldürülmüştür. Tarık, Bahar’a takıntılıdır ve Bahar’la ilişkisi olduğundan şüphelendiği için Tarık’ı öldürmüştür. Bahar cinayeti işleyenleri bulmak için gizli göreve talip.

Teknede bir kadın cesedi bulunur. Genç kadın defalarca bıçaklanmıştır. Tekne sahibi Asaf, şüpheli konumundadır. Avukatı Müge aynı zamanda sevgilisidir. Engin kadını tanıyordur. Dişli bir avukattır ve Asaf'ı aklamak için her şeyi yapmaya hazırdır. Engin, Müge'ye ne olursa olsun Asaf'ı emniyette görmek istediğini söyler; ancak Müge onları beklenmedik bir yere götürür.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi