Yemin 26.bölüm fragmanı paylaşıldı! Reyhan, Emir'i yalnız bırakmıyor...

Yemin 25.son bölümde; Reyhan, Emir'in günlüğünü okuduğunu görmesiyle birlikte kan beynine sıçrayarak tepkisini sert bir şekilde ortaya koydu. Yemin son bölümde; Masal, Leyla'nın aldığı karar üzerine gözyaşlarına boğularak gitmemesi için yalvarsa da, Leyla'nın geri adım atmaya niyeti yoktur. Yemin 26.bölüm fragmanı geldi.

Yemin 26.bölüm fragmanı paylaşıldı! Reyhan, Emir'i yalnız bırakmıyor...
Yemin 26.bölüm fragmanı paylaşıldı! Reyhan, Emir'i yalnız bırakmıyor...
GİRİŞ 25.03.2019 10:55 GÜNCELLEME 25.03.2019 10:55

Kanal 7 ekranlarında 22 Mart Cuma tarihinde yayınlanan Yemin 25.son bölümde; Masal, Leyla'nın ani gitme kararı vermesi üzerine hazırlıksız yakalanıp büyük bir yıkım yaşarken Kemal de aynı şekilde onun gitmesini istemese de kalbinden geçenler bir türlü ağzından dökülememektedir. Yemin son bölümde; Emir, Reyhan'ın dayısının isteği üzerine hiç tanımadığı halde kendisiyle evlendiğini öğrenirken, Reyhan ise günlüğünü okuduğunu yakalamasıyla beyninden vurulmuşa dönerek aralarında yeniden kriz yaşanmasına neden oldu. Leyla'nın herkese veda edip evi terk etmesinin ardından babasının kurduğu tuzakla eve gelen sahte bakıcı Masal için tehdit unsuru oluşturdu. Reyhan'ın hamile arkadaşı Özlem'in beklenmedik bir anda doğum sancılarının tutmasıyla birlikte Reyhan ve Emir'in ilişkileri zorlu bir imtihan geçti. İşte, hiçbir yerde hastane/sağlık ocağı bulamayan Reyhan'ın arkadaşının doğumunu üstlenip bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesinin sahne olmasının akabinde Yemin 26.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

YEMİN 26.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

YEMİN 25.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

 

Günlük yüzünden araları açılan Reyhan ve Emir, hayatlarının en zorlu sınavına girecekler. İlişkileri bu sınavı atlatabilecek mi? Emir ile Reyhan’ın arası günlük yüzünden bozulur. İkili hazırlıksız yakalandıkları zorlu sınavı atlatmayı başarabilecek mi? Öte yandan Masal ile Kemal’e iyilik yaptığını düşünen Leyla, baba kızın hayatından çıkmaya karar verir. Ancak Leyla, bu kararı isteyerek vermez. Masal’ı bekleyen tehlike Leyla’nın fikrini değiştirecek mi?

YEMİN SON BÖLÜMÜ İZLE!

YEMİN DİZİSİ OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

YEMİN KONUSU NEDİR?

Reyhan, geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Dayısı gibi sevip saydığı Hikmet Tarhun’a ettiği yeminden sonra Emir ile evlenen Reyhan’ın hayatı değişir. Emir, herkesi şaşırtarak ilk kez gördüğü Reyhan ile evliliği kabul eder. Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır. Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye Leyla ile değişir. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün