Yemin 27.bölüm fragmanı: Reyhan, kendini ele veriyor! Büyük iltifat...

Yemin 26.son bölümde; Mehmet'in bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almasına vesile olmaları Reyhan ve Emir'i birbirine daha da yakınlaştırdı. Yemin son bölümde; Sağlık durumu gün geçtikçe kötüye giden Hikmet'in fenalaşıp yere yığılması sonucu apar topar hastaneye sevk edildi. İple çekilen Yemin 26.bölüm fragmanı geldi.

Yemin 27.bölüm fragmanı: Reyhan, kendini ele veriyor! Büyük iltifat...
Yemin 27.bölüm fragmanı: Reyhan, kendini ele veriyor! Büyük iltifat...
GİRİŞ 26.03.2019 22:28 GÜNCELLEME 26.03.2019 22:28

Kanal 7 ekranlarında 26 Mart Cuma tarihinde yayınlanan Yemin 26.son bölümde; Reyhan ve Emir, ilk kez gerçek bir çift gibi birbirine sıkı sıkıya destek olarak Mehmet ve Özlem'in bebeklerinin sorunsuz bir şekilde hayata gözlerini açmasını sağladı. Yemin son bölümde; Reyhan'dan bir an olsun ayrı kalamayan ve her şeyi onunla birlikte paylaşmak isteyen Emir'in İstanbul'a geri dönerken de eşini yanında eksik etmemesi üzerine Cavidan ve Cemre beyninden vurulmuşa döndü. Emir ve Reyhan tahmin ettiklerinden daha güzel zaman geçirdiklerini birbirine itiraf edemezken, beraber Erzurum'dayken yaşadıkları anılar akıllarından bir türlü çıkmamaktadır. Hem Kemal hem de Masal, Leyla'nın yokluğuna ne yaparlarsa yapsınlar alışamayıp büyük bir boşluğa düşerken, yeni gelen sahte bakıcı ise Kemal'e ağır bir darbe vurmaya hazırlanmaktadır. Öte yandan sağlık durumu her geçen gün kötü bir hale dönüşen Hikmet'in fenalaştığını gören Reyhan ise korku ve paniğe kapılarak acilen hastaneye götürürken, onunla ilgili şimdiye kadar gizli tuttuğu önemli gerçeği daha fazla içinde tutamaktadır. İşte, Yemin 26.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

YEMİN 27.BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Her geçen gün karısına biraz daha bağlanan Emir, Reyhan’ı merak eder. Emir için yeni olan bu duruma alışması zaman alır. Emir’in Reyhan’ı merak etmesi yeni bir duygudur. Genç adam her geçen gün karısına daha da bağlanır. Reyhan’ın Hikmet’e verdiği sözü tutması artık hiç kolay olmaz. Hikmet yüzünden zor duruma düşen Reyhan ne yapacak? Diğer taraftan Leyla yeni bakıcının sırrını öğrendiğinde çok geç kaldığını fark eder. Kemal ise büyük bir felaketle karşı karşıya kalır.

 

 

YEMİN 27.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

YEMİN 26.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Reyhan ile Emir, Erzurum’dan ilişkileri düzelmiş ve mutlu bir şekilde gelirler. Ancak ikisini de bekleyen kötü bir sürpriz vardır. Reyhan ve Emir Erzurum’dan hiç düşünmedikleri kadar mutlu dönerler. İkisi de İstanbul’da ilişkilerini zorlu bir sınavın beklediğinden habersizdir. Reyhan’ın yolu hastaneye düşünce işler yeniden sarpa sarar. Öte yandan Masal’ın yokluğuna alışması için zorunlu tatile çıkmaya hazırlanan Leyla, Talaz’ın planını öğrenebilecek mi?

YEMİN SON BÖLÜMÜ İZLE!

YEMİN DİZİSİ OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

YEMİN KONUSU NEDİR?

Reyhan, geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Dayısı gibi sevip saydığı Hikmet Tarhun’a ettiği yeminden sonra Emir ile evlenen Reyhan’ın hayatı değişir. Emir, herkesi şaşırtarak ilk kez gördüğü Reyhan ile evliliği kabul eder. Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır. Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye Leyla ile değişir. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!