Çukur 59.bölüm 3.fragmanında Veli Cevher, Sena'yı kurtarmaya geliyor!

Çukur 58.son bölümde; Gerçek dışı sözlere inanıp öz babasının canına kıyan Mahsun, gözünü karartıp kurşun sıkarak kardeşi bildiği Çeto'nun hayatına son verdi. Çukur son bölümde; Mahsun, herkesi ters köşe yapıp söz verdiği için Koçovalılar'ın kılına bile dokunmasa da Sena'yı kaçırdı. İşte, Çukur 59.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 01.04.2019 10:14 GÜNCELLEME 01.04.2019 10:14

Show TV ekranlarında 26 Mart Pazartesi tarihinde yayınlanan Çukur 58.son bölümde; Mahsun'un yaşamını yitirmesine sebebiyet veren kişinin Koçovalılar olduğunu zanneden Çeto, onları tamamen ortadan kaldırmak için yeni bir savaş başlattı. Çukur son bölümde; Çeto'nun gerçek olmayan söylemlerine kanarak öz babasını kendi elleriyle yaşamını noktalayan Mahsun ise, işin aslının farkına vararak Çeto'nun yaptıklarının yanına kalmaması için sınır tanımaz hale geldi. Bedel ödetmek için güçlerini birleştiren Karakuzular, Koçovalılar'ı en hassas noktasından vururken Sena ise kimseye bir zarar gelmemesi adına kendisini tehlike ve risk ateşinin ortasına atarak Mahsun'un yanında yer aldı. Mahsun, Karakuzuları geride bırakacağı ve her şeye yeni başlangıç yapacağını açıklarken Sena ise Koçovalılara ve ailesine hiçbir şey olmaması karşılığında Mahsun'la birlikte gideceğini söylemesinin ardından Çukur 59.bölüm fragmanı bekleniyor. Mahsun'un Sena'ya verdiği söz sayesinde Koçovalılar'ı serbest bırakırken, kimsenin aklının ucuna bile gelmeyecek olaya imza atıp öz kardeşi gibi gördüğü Mahsun'un canına kıymasının akabinde Çukur 59.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ÇUKUR 59.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Show TV ekranlarında iddiasını ve başarısını daima sürdüren yapımlarından Çukur 59.bölüm fragmanı yayınlandı!

 

 

ÇUKUR 59.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 59.bölümüyle 1 Nisan Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

ÇUKUR 58.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur son bölümde; Karakuzular ve Koçovalılar arasındaki mücadelede son perde yaşanacak. Aksiyonun bir an bile düşmeyeceği, her anın ekran başındakileri şaşırtacağı bölümde Çeto, Koçovalıları yok etmek pahasına her şeyi yapacak. Mahsun ise hem Çeto’dan hem de Koçovalılar’dan intikam almak için harekete geçecek. Koçovalılar’da herkesin tehlikeye düştüğü bölümde izleyicileri şoke edici bir veda da bekleyecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi