AK Parti Burhan Sakallı kimdir? Eskişehir adayı Burhan Sakallı biyografisi

AK Parti Eskişehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı kimdir? 1962 senesinde Eskişehir'de dünyaya gelen Burhan Sakallı aslen nereli ve kaç yaşındadır? 1984 senesinde Selçuk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Burhan Sakallı'nın detaylı biyografisi...

AK Parti Burhan Sakallı kimdir? Eskişehir adayı Burhan Sakallı biyografisi
AK Parti Burhan Sakallı kimdir? Eskişehir adayı Burhan Sakallı biyografisi
GİRİŞ 31.03.2019 16:10 GÜNCELLEME 31.03.2019 16:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Burhan Sakallı, 1962 senesinde Eskişehir'in Mihalıççık ilçesine bağlı Dinek Köyünde hayata gözlerini açmıştır. 1974 senesinde Kurtuluş İlköğretim Okulu’nda eğitim gören Burhan Sakallı, 1977 senesinde Dinek Ortaokulunu tamamlamıştır.

 

BURHAN SAKALLI BİYOGRAFİSİ

Üniversite eğitimini ise 1984 tarihinde Selçuk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirerek mezun olan AK Parti Eskişehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, yüksek lisans eğitimini ise 2008 senesinde 2008'de Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji Anabilim Dalında tamamlamıştır.

Evli ve üç çocuk sahibi olan Burhan Sakallı, 1988 senesinden beri Gaziantep, Adana, Mersin, Konya’da bulunan pek çok özel öğretim kurumlarında kurucu, yönetici, işletmeci ve öğretmen olarak faaliyetler gerçekleştirmiştir. 

 

 

2002 tarihinde Uluslararası Katı Atık Birliği (UKAB)'nin kurucuları arasında bulunan AK Parti Eskişehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı,
29 Mart 2009 tarihinde düzenlenen seçimlerde 2.defa Odunpazarı Belediye Başkanlığı görevine getirilmiştir.

İcra ettiği görev boyunca 20'yi aşkın ödüle layık görülen Burhan Sakallı, 1985 tarihinde Atatürk Barajı derivasyon tünelleri uygulama projesinde, 1987 tarihinde ise Sır Barajı betonarme gergi uygulamasında çalışmalarda bulunmuştur.

Çeşitli belgesellerde metin yazarlığı görevini icra eden ve birçok sivil toplum kuruluşunda danışman unvanıyla faaliyetlerini yürüten Burhan Sakallı, ulusal ve uluslararası kongrelerde tebliğler ve bildiriler sunmuştur.

YORUMLAR 1
  • Eskişehir 5 yıl önce Şikayet Et
    Burhan bey çok düzgün bir adamdır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti