Rasim Arı kimdir? AK Parti Nevşehir adayı Rasim Arı nereli, kaç yaşında?

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı kimdir? 1975 senesinde Nevşehir’de dünyaya gelen Rasim Arı aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, lisans eğitimini 2001 senesinde Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni tamamlayarak mezun olan Rasim Arı'nın detaylı biyografisi...

Rasim Arı kimdir? AK Parti Nevşehir adayı Rasim Arı nereli, kaç yaşında?
Rasim Arı kimdir? AK Parti Nevşehir adayı Rasim Arı nereli, kaç yaşında?
GİRİŞ 31.03.2019 16:11 GÜNCELLEME 31.03.2019 16:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

1975 tarihinde Nevşehir'de hayata gözlerini açan Rasim Arı, ortaokul eğitimini 1989 senesinde Nevşehir İmam Hatip Ortaokulu'nda bitirirken, lise eğitimini ise 1996 senesinde Pendik İmam Hatip Lisesi'nde bitirmiştir.

 

RASİM ARI BİYOGRAFİSİ

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, 2015 senesinden beridir Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevini icra etmektedir. 2011 senesinde Spor Bakanlığı Bakanlık Müşaviri olarak faaliyetlerini yürüten Artı, evli ve iki çocuk sahibidir.

Üniversite eğitimine ilk olarak 1996 senesinde Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde başlayıp ardından 2011 senesinde Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde tamamlayarak mezun olmuştur.

 

 

Siyaset yaşantısına ilk kez 2001 tarihinde Maltepe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı olarak adım atan Rasim Arı, yüksek lisans eğitimini de  Konya Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde bitirmiştir.

2002 tarihinde Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın Danışmanı olarak çalışmalarda bulunan Rasim Arı, 2007 senesinde AK Parti’den Nevşehir Milletvekilliği için Adaylığını koymuş bir siyasetçidir.

Bürokrasi alanında Devlet Bakanı Güldal Akşit ve Nimet Çubukçu’nun Danışmanı olarak çalışmalarını hız kesmeden sürdürmüştür.

YORUMLAR 2
  • rasm arı 4 yıl önce Şikayet Et
    rasm arı
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Oraya ekip gelsun 100ci okul arkasi gorultu oluyor hep aksam satinde onutmayun 789 hep orada selamlar osman nevsehir Sayin rasim ari ekip isteriz oraya bekci olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor