Çukur 60.bölüm fragmanı çıktı mı? ''Orada diyorsa oradadır, sekmez!''

Çukur 59.son bölümde; Karakuzuların illetinden kurtulan Koçovalılar zafer naraları atarken, bu kez daha büyük tehlikeyle karşı karşıyadır. Çukur son bölümde; Sena'nın bir anda kayıplara karışması herkesi harekete geçirirken, Koçovalı erkeklerinin göz altına alınması olayların seyrini değiştirdi. Çukur 60.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 03.04.2019 11:27 GÜNCELLEME 03.04.2019 11:27

Show TV ekranlarında 1 Nisan Pazartesi tarihinde yayınlanan Çukur 59.son bölümde; Mahsun, Koçovalılar ve Karakuzular arasındaki son düelloyu hangisinin kazanacağına yön verdi. Çukur son bölümde; Sena'yla hayatında tertemiz bir sayfa açmak isteyen Mahsun, liderliğini üstlendiği Karakuzuların ipini kendi eliyle çekerken Koçovalılar ise her ne kadar onun bu hamlesine anlam vermekte güçlük çekse de şölen havasında galibiyet coşkusu yaşadı. Diğer taraftan yaşanan silahlı çatışma üzerine polis ekiplerinin mahalleye baskın düzenlemesiyle Koçovalılar arkasında iz bırakmamak için kolları sıvarken, polis amiri de kahveye uğrayarak meydana gelen saldırıyla ilgili sorguya çekti. Polis ekipleri Yamaç ve diğer erkekleri tutuklayıp hakkında gözaltı kararı çıkarken, Sena'nın ansızın ortalıklardan kaybolması üzerine başta Yamaç olmak üzere herkesin beyninden vurulmuşa dönmesinin ardından Çukur 60.bölüm fragmanı bekleniyor. Koçovalılar, Sena'yı kurtarmak adına Veli Cevher'den yardım talep ederken, onların bu isteğini geri çevirmeyen Veli Cevher ise işini garantiye almak ve bu operasyonun hakkından gelmek için Cansız'la güçlerini birleştirmesinin ardından Çukur 60.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ÇUKUR 60.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV ekranlarında iddiasını ve başarısını daima sürdüren yapımlarından Çukur 60.bölüm fragmanı şu an için henüz yayınlanmadı…

 

 

ÇUKUR 60.BÖLÜM ÖN İZLEME YAYINLANDI...

ÇUKUR 60.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 60.bölümüyle 8 Nisan Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

ÇUKUR 59.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur son bölümde; Çukur’dakiler, Karakuzularla olan büyük mücadelenin izlerini silmek için bu sefer birlik olacaklar. Çukur’da yaşananları duyan polisler ise kısa sürede soluğu mahallede alırken, Çukur’dan elleri boş çıkmayacaklar. Sena’nın kayıp olduğunun fark edilmesi tüm şüphe oklarını Mahsun’a çevirecek. Herkes seferber olup Sena’yı ararken Vartolu’nun bu konuda yardımına sürpriz biri yetişecek. Tansiyonun bir an bile düşmeyeceği bölümde Yüzüklü’nün karşı karşıya geleceği isim herkesi şoke edecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması