Diriliş Ertuğrul 143.bölüm fragmanı yayınlandı! Savaş devam ediyor...

Son bölümünde Alıncak'ı ele geçiren Ertuğrul Bey, Albastı'yı bulmaya çok yakın. Yine heyecan dolu bir bölümü geride bırakan Diriliş Ertuğrul 143.bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında Çarşamba akşamı yerini alacak olan Diriliş Ertuğrul 143.bölümde şok ayrılık izleyenleri şaşırtacak. Peki ok ile vurulan İlbilge Hatun ölecek mi?

GİRİŞ 08.04.2019 13:12 GÜNCELLEME 08.04.2019 13:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle yine bomba gibi geliyor. Final tarihine kısa bir süre kalan yine savaş sahneleriyle adından söz ettiren Diriliş Ertuğrul 143.bölüm fragmanı yayınlandı. "Kanımızla ve terimizle aldığımız Söğüt'ü ne hainlere zalimlere bırakmayacağız" diyen Ertuğrul Bey düşmanlarını birer birer öldürüyor. Kendini Dragos olarak tanıtan Uranos, Ertuğrul tarafından idam ediliyor. 129.bölüm ile Diriliş Ertuğrul kadrosuna katılan oyuncu Uğur Karabulut diziden ayrılıyor. İşte Diriliş Ertuğrul 143.bölüm fragmanı ve tüm gelişmeler...

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 143.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hatırlarsanız Zangoç tam zindana atılacak iken Melikşah ve Oğuz Alp'i şehir etmişti. Lakin, Ertuğrul Bey gelene kadar Melikşah ölmeyebilir ve bunu yapanın Zangoç olduğunu söyleyebilir. Dragos'un bulunmasına az kalmıştır.

 

Diriliş Ertuğrul 143.bölüm

Ertuğrul Bey, kendini Dragos olarak tanıtan Uranos'u idam ediyor.

Alıncak'ın ölmediği Beybolat'a söyleyen Ertuğrul Bey burada ona tuzak kuruyor olabilir.

Beybolat ve Dragos, Ertuğrul ve Alıncak'ı bitirmek için beraber hareket ediyor. Lakin aynı zamanda Ertuğrul'un tuzağının içine düşüyor.

Albastı'nın ortaya çıkarılmasında Bamsı çok büyük bir iş yapacaktır. İlerideki bölümlerde Sırma'nın kurduğu tuzakları bir bir ifşa edecektir. 

İlbilge Hatun'da Albastı'nın bulunmasında çok büyük rol alabilir. Çünkü burada abisi yüzünden yaralanıyor ve bunu ileride öğrenip abisine kin tutabilir.

 "Kanımızla ve terimizle aldığımız Söğüt'ü ne hainlere zalimlere bırakmayacağız" diyen Ertuğrul Bey düşmanlarını birer birer öldürüyor. 

Uranos

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA BİR İSİM DAHA DİZİDEN AYRILIYOR

Diriliş Ertuğrul dizisinde 129.bölüm ile katılan başarılı oyuncu Uğur Karabulut, senaryo gereği Uranos'un Ertuğrul Bey tarafından idam edilmesiyle diziden ayrılıyor. Peki Uğur Karabulut kimdir?

Uğur Karabulut 19 Kasım 1983 doğumlu, 2004-2008 yılları arasında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı'nda oyunculuk eğitimi aldı. Televizyon ekranlarıyla tanışması, 2007 yılında oynadığı Magic Goon enerji içeceği reklam filmiyle oldu. Bu reklam filmini, Turkcell, Opet, Mavi Jeans reklamları gibi birçok reklam filmi izledi. 2008 yılındaki ilk dizi çalışması 'Vurgun'un ardından, 'Şüphe', 'Hayat Devam Ediyor' ve 'Emir'in Yolu' dizilerinde oynadı. 2013 yılı içinde Mekan Artı'da oyunculuk yaptı. Show TV'de 'Her Sevda Bir Veda' dizisinde 'Yiğit' karakterini canlandıran oyuncu daha sonra Mehmetçik Kut'ül Amare'de rol aldı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Diriliş Ertuğrul'un 29 Mayıs günü yayınlanacak 150. bölümüyle final yapacak. Tarihe göre, 1299 yılında Osman Gazi merkezi Söğüt olan Osman Beyliği'ni kuruyor. Söğüt'te Ertuğrul Gazi'nin, oğlu Osman Gazi tarafından yaptırılan bir türbesi bulunmaktadır. Bu sebepten ötürü Diriliş Ertuğrul dönemi sona erecek ve hemen ardından Diriliş Osman dönemi başlayacak..

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 143.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 5
  • hayran 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaaa bi an için Uranosun iyi biri olacğına kanaat getirmiştim ama hayallerim yerle yeksan oldu. Ama başlarda iyi biriydi yaaa.
    Cevapla
  • canan 4 yıl önce Şikayet Et
    yakışıklı bee
    Cevapla
  • azim 4 yıl önce Şikayet Et
    chp hdp lilerin sonuda bogle olaracak yakinda ikisininde gorevi ayni bu filimde anlatiliyor
    Cevapla
  • GEREĞİ 4 yıl önce Şikayet Et
    İşinin erbabı piri bir kişinin diziden ayrılması dizinin akışı yönünden sevinsem de tarihi izleyciye en iyi şekilde öğrettiği için teşekkürler oyuncu arkadaşa
    Cevapla
  • analiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Tarih dizilerden öğrenilmez yazık....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti