Yasak Elma 41.bölüm fragmanı: Yıldız, Ender'in sırlarını deşifre ediyor!

Yasak Elma 40.son bölümde; Dündar, yaşattıkları için Zeynep'in burnundan fitil fitil getirmeye devam ederken, yokluğunu fark eden Alihan ise çok geçmeden kolları sıvadı. Yasak Elma son bölümde; Hatırlamak dahi istemediği geçmişiyle yeniden yüzleşen Ender büyük bir travma yaşadı. Yasak Elma 41.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 15.04.2019 17:30 GÜNCELLEME 15.04.2019 17:31

Fox TV ekranlarında 8 Nisan Pazartesi tarihinde yayınlanan Yasak Elma 40.son bölümde; Hiç istemediği halde sevdikleri uğrunda Dündar'la evlenmek mecburiyetinde kalan Zeynep zorlu bir imtihandan geçerken, Dündar ise yaptıklarının acısını fazlasıyla çıkararak ona cehennem hayatı yaşatmaktadır. Yasak Elma son bölümde; Zeynep, Dündar'ın üzerindeki bitip tükenmeyen baskısı karşısında boyun eğmeye devam ederken Ender ve Kaya arasındaki savaşın fitili ateşlenmeye başladı. Diğer taraftan Ender'in dikkat çeken söylem ve davranışları Kaya'nın gözünden kaçmazken, Kaya ve Erim arasındaki yakınlık da her geçen gün giderek artmaya başladı. Ender'in kendisinden bir şeyler gizlediğinden emin olan Kaya, Erim'in kendi oğlu olup olmadığını sorgulamasının ardından Yasak Elma 41.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Erim'le yakınlaşarak çizgiyi aştığını düşünen Ender'in ise öfke nöbeti geçirirken, Yıldız ise Mustafa'nın tehditleri sonrasında Asuman'la beraber bu belayı başlarından def etmek için çözüm arayışına geçmelerinin akabinde Yasak Elma 41.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

YASAK ELMA 41.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 41.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

YASAK ELMA 41.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 41.bölümüyle 13 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA 40.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Dündar’ın Zeynep’i kaçırması herkesi alarma geçirmiştir. Alihan bu işi kökten çözmek için harekete geçer. Ender Kaya’dan kaçmaya ve kurmaya çalışırken ona yakınlaştığını fark eder. Kaya’nın Erim’le yakınlık kurması Ender’i çileden çıkarır. Yıldız ise Asuman’la birlikte Mustafa’dan kurtulmanın yollarını arar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor