İsrail'de konser veren Özcan Deniz ve Aslı Enver'e Nihat Doğan, ateş püskürdü

Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde oynayan Özcan Deniz ve Aslı Enver İsrail'de konser verdi. İsrail'de oldukça rağbet görmesi üzerine konser veren Özcan Deniz ve Aslı Enver, Nihat Doğan tarafından sert sözlerle eleştirildi.

İsrail'de konser veren Özcan Deniz ve Aslı Enver'e Nihat Doğan, ateş püskürdü
İsrail'de konser veren Özcan Deniz ve Aslı Enver'e Nihat Doğan, ateş püskürdü
GİRİŞ 11.04.2019 09:03 GÜNCELLEME 11.04.2019 09:03
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İstanbullu Gelin dizisinin başrol oyuncuları Özcan Deniz ve Aslı Enver, geçtiğimiz hafta İsrail Tel Aviv'de konser verdi. İkiliye bu konser sonrası en ağır eleştiri şarkıcı Nihat Doğan'dan geldi. Instagram hesabından paylaşımda bulunan Nihat Doğan, Aslı Enver ve Özcan Deniz için "Emperyalizmin itleri" yorumunu yaptı.

 

 

İSRAİL KONSERİNE 11 BİN KİŞİ KATILDI

300 dolardan satılan biletler günler öncesinden biterken konsere 11 bin kişi katılmıştı. Ancak konserden önce "Filistin İçin İsrail'i Boykot Girişimi" olarak bilinen BDS hareketi, Deniz'den İsrail'deki konserini iptal etmesini istemişti. Konserini iptal etmeyen Özcan Deniz, en ağır tepkide önceki gün Nihat Doğan'dan geldi.

 

 

Nihat Doğan

"EMPERYALİZMİN İTİ"

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Nihat Doğan, şunları söyledi: "İstanbul ve Ankara'da konser vermeyeceğim diye k..larından laf uydurup şahsımı linç eden kansızların, Gazzeyi bombalayan masum müslümanları katleden terör devleti İsrail'de konser veren Özcan Deniz ve Aslı Enver'e tek kelime etmemelerinin sebebi emperyalizmin iti olmalarıdır.

Bunların tek derdinin Nihat doğan olmasının tek sebebi de Nihat doğan Halktır, Halkın ve hakkın bayrağı ile değerlerini ekranda taşıyan tek star olmasıdır.. aslında bu içimizdeki mankurtlar bana değil yıllarca Yok sayılmış ötekileştirilmiş halkların sanat camiasındaki özgüvenine saldırıyorlar..Boyun eğmemizi diz çökmemizi istiyorlar tekrar Köle olmamızı istiyorlar..Allah şahit olsun ki; bu can bu tende olduğu müddetçe bu dilim Hakkı hakikati ve halkın değerlerinden kutsallarından başka bir şeye dönmeyecektir."

Nihat Doğan

YORUMLAR 17
  • Serra 4 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz bu insanları boykot etmeli
    Cevapla
  • betül ertek 4 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah sanat camiasında böyle duyarlı insanların varlığını görmek bizi ümitlendiriyor
    Cevapla
  • Yazıklarolsun 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların nasıl karakterde kişiler oldukları belli
    Cevapla
  • ÇARŞAMBALI 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlığı kaç liraya sattılar acaba?
    Cevapla
  • Ada 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar