Bir Zamanlar Çukurova 29.bölüm 2.fragmanı: 'Seni yanımdan ayırmayacağım!'

Bir Zamanlar Çukurova 28.son bölümde; Züleyha, intihar eyleminde bulunup hayatını sonlandırmak isterken kendini bir anda akıl hastanesinde buldu. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Demir, Yılmaz'ın canına kast ettiği gerekçesiyle yakalanarak nezarete kapatılması olayların seyrini değiştirdi. Bir Zamanlar Çukurova 29.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 18.04.2019 12:19 GÜNCELLEME 18.04.2019 12:19

ATV ekranlarında 11 Nisan Cuma tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 28.son bölümde; Hayatta tek tutunacak dalı olan oğlu Adnan'ın Demir tarafından kaçırılıp ellerinden kayıp gitmesi üzerine başka hiçbir çıkış noktası bulamayan Züleyha çareyi canına kıymakta buldu. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Yaşama amacını büsbütün yitiren ve daha fazla dayanabilecek ne gücü ne de sabrı kalan Züleyha, kendi elleriyle sonunu hazırlayıp hayatını noktalayacağı sırada Hünkar devreye girerek onu akıl hastanesine kapattırdı. Diğer taraftan annesinin girişiminden haberdar olan Demir'in ise ne yaparsa yapsın içi bir türlü elvermezken çaresizlik içerisinde aklında bir soru vardır, o da bundan sonra Züleyha olmadan nasıl yaşayacağıdır. Yaşadığı son olayda da bir kez daha Yılmaz'ın her ne olursa olsun Züleyha'dan kopamadığına şahit olan Müjgan, Yılmaz'a bıraktığı veda mektubuyla beraber ortalıklardan kaybolurken, Yılmaz ise mektubu okur okumaz Fekeli'nin de desteğiyle onu yeniden getirmek için yollara düşmesinin ardından Bir Zamanlar Çukurova 29.bölüm fragmanı bekleniyor. Fekeli'nin yaşadığı yere baskın düzenleyip burada Yılmaz'ın canına kast edip vurduğuna ilişkin şikayet alan Demir'in polis ekipleri tarafından yakalanarak nezarete sevk edilmesinin akabinde Bir Zamanlar Çukurova 29.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 29.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının olmazsa olmaz yapımlarından biri haline gelen Bir Zamanlar Çukurova 29.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

bir zamanlar çukurova

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 29.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 29.bölümü ile 18 Nisan Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 28.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde;  Yamanlar'ın sırlarını, sermayesi gibi kullanmaya meraklı Gaffur, bu sefer hedefine ulaşabilecek mi? Seher, Gaffur'un başına ne çoraplar örecek? Olanlardan habersiz ofisinde oturan Demir karşısında Jandarma'yı görünce neye uğradığını şaşırıyor. Hakkında Fekeli'nin evini basıp Yılmaz'ı vurduğuna dair şikayet olan Demir parmaklıklar ardına geçiyor.

Hünkar'ın ölümden döndürdüğü Züleyha'yı artık daha zor günler bekliyor. Felaketten felakete sürüklenen Züleyha artık yaşamak istemiyor, yaşadığı her saniye onu mahvediyor.Hünkar'ın kararıyla akıl hastanesine kapatılan Züleyha, hayatının kalanını orada mı geçirecek? Her olayı yakından takip eden Saniye ve Gaffur, konağın büyük bir sırrına daha ortak oluyor

Herkes Demir'i Jandarma'ya kimin şikayet ettiğini merak ediyor, Fekeli ve Yılmaz bile… Elim bir kazayı daha atlatarak tekrar hayata dönen Yılmaz, gözlerini açar açmaz Müjgan'ı arıyor. Yılmaz, Müjgan'ı bir kez daha geri getirmeyi başarabilecek mi?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı