Bizim Hikaye 66.bölüm 2.fragmanı: Barış'tan daha önce duyulmadık sözler!

Bizim Hikaye 65.son bölümde; Zenginlikten başka gözü hiçbir şeyi görmez hale gelen Elibollar, sahip oldukları parayı har vurup harman savurmaya başladı. Bizim Hikaye son bölümde; Ailesinin gidişatından ötürü huzursuzluğa kapılan Filiz, bu kez daha zor olsa da kontrolü yeniden sağlamaya çalıştı. Bizim Hikaye 66.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 17.04.2019 22:34 GÜNCELLEME 17.04.2019 22:35

Fox TV ekranlarında 11 Nisan Perşembe tarihinde yayınlanan Bizim Hikaye 65.son bölümde; Turnayı gözünden vurup tamı tamına 1 milyon liranın sahibi olan Elibollar, zenginliğin sefasını sürmeye başlarken işi hepten abartıp tüketim çılgınlığı içerisine girdi. Bizim Hikaye son bölümde; Kardeşlerinin harcadıkça daha fazla harcayan halini gören Filiz ise, artık bu gidişata bir dur diyebilmek adına otoriteyi yeniden kurmaya çalışarak çaba sarf etmeye başladı.Diğer taraftan paranın kokusunu aldığı gibi kendini büsbütün kaybeden Fikret ise, önce kaçırılan küçük oğlu İsmo'nun durumunu fırsat bilerek sesini değiştirip büyük ikramiye biletini getirmeleri halinde onu geri vereceğine dair Elibolları tehdit ediyor. Bu planı işe yaramayan ise Fikret ise bir başka planını devreye sokup o paraları ele geçirebilmek için çocukları Fiko ve Kiraz'dan yadım isteyip beraber harekete geçmelerinin ardından Bizim Hikaye 65.bölüm fragmanı bekleniyor. Filiz bir yandan kardeşlerinin her biriyle baş etmeye çalışıp üzerine Barış'ın karşılaştığı problemlerle boğuşurken, diğer yandan sorunlara bir yenisi daha eklenmesiyle birlikte Tufan ve Çiçek'le uğraşmak zorunda kalmasının akabinde Bizim Hikaye 65.bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

 

 

BİZİM HİKAYE 66.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 66.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

BİZİM HİKAYE 66.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 66.bölümüyle 18 Nisan Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

BİZİM HİKAYE 65.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Elibollara zenginlik sorunlarla birlikte gelir. Bir yandan para yüzünden İsmo’nun kaçırılması, diğer yandan zengin hayatın tadını çıkarmak isteyen Fiko’yla Kiraz ve tabii paranın peşinde dolanan Fikri tehlikeli bir karma olarak Filiz’le Barış’ın hayatını karman çorman etmeye yeter. Sonunda herkesin ayrı telden çalmasına ve dağılmalarına engel olmak isteyen Filiz, ipleri eline alır ve herkesi hizaya sokmayı başarır.

Yine de Fikri’yle çocukları tutması o kadar da kolay olmayacaktır. Başlarında külyutmaz amcaları Zihni olmasına rağmen, Ersin, Fikri ve çocuklar birlikte ortalığı karıştırmayı başaracaktır. Tüm bunlar olurken Filiz bir yandan da Barış’ın etrafında dolanan tehlikeyi savuşturmanın yollarını arar. Deniz ve Çiçek’in yardımlarıyla durumun üstesinden gelmeye çalışan Filiz’i esas zorlayacak sorun hiç beklemediği yerden, Tufan’la Çiçek’ten gelecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar