Avlu 38.bölüm 2.fragmanı: Deniz-Azra dostluğunu sarsacak büyük sürtüşme!

Avlu 37.son bölümde; Koğuşta eleştiri oklarının hem Deniz'e hem de Azra'ya çevrilmesini isteyen Kudret, onların birer polis muhbiri olduğunu açıkladı. Avlu son bölümde; Azra, böyle bir ithamın gerçekliği yansıtmadığını savunarak alnı açık yüzü ak olduğunun özellikle altını çizip meydan okudu. Avlu 38.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 18.04.2019 12:36 GÜNCELLEME 18.04.2019 12:37

Star TV ekranlarında 11 Nisan Perşembe tarihinde yayınlanan Avlu 37.son bölümde; Azra ve Deniz, tarot kartlarındaki şekillerin hangi anlamı taşıdığı ve bunlar üzerinden kimin hedef alındığına yönelik araştırmalarına son sürat devam ederken şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıktı. Avlu son bölümde; Her ne kadar geçmişteki mevzuları da değerlendirerek tarot kartlarının şifresini çözmeye adım adım yaklaşsalar da hala açıklık getiremedikleri noktalar bulunmaktadır. Diğer taraftan Sadık'ın yerini tespit eden Tolga ise ona yaşanan cinayetin perde arkasını aydınlatması için birtakım sualler sorar ve görünüşünü tarif etmesi üzerine katil kişinin robot resmine ulaşır. Necdet ise Oktay'a yakınlık gösterip ilişkilerini sıkı tutmaya devam ederken, ona tehlike saçmak üzere pusuda bekleyen Zerrin'in doğru yeri ve zamanı kollamasının ardından Avlu 38.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Safiye ise tarot kartlarından bir tanesini çekip ceza evinde taş üstünde taş bırakmayacak yeni bir felaketin kendilerine doğru yaklaştığını dile getirmesinin akabinde Avlu 38.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

AVLU 38.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarında sürükleyici ve etkileyici bölümlerde imzasını taşıyan Avlu 38.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

avlu

AVLU 38.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi gibi başarılı oyuncuların oluşturduğu Avlu 38.bölümü ile 18 Nisan Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak. 

AVLU 37.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

AVLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Avlu son bölümde; Zerrin bir yandan aklının içindeki uğultuyla boğuşurken bir yandan da Deniz’i alt etmek için yaptığı hamlelere bir yenisini daha ekler... Deniz, geçmişten gelen bu sert rüzgara karşı direnebilecek midir? Oktay ise nasıl bir tehlikenin içine sürüklendiğinden habersizdir. Tolga’nın bulduğu ipucu onu tahmin bile edemeyeceği bir noktaya sürükler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Algıları ellerinde patladı! Karadağlı'nın işaret ettiği o çürük bina belediyenin çıktı
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme