İstanbullu Gelin 81.bölüm 2.fragmanı: Adem Süreyya'nın yarasına merhem oldu

İstanbullu Gelin 80.son bölümde; Faruk'un tepeden tırnağa yepyeni hayat kurma yolunda yaptığı hamleler Süreyya için dönüm noktası oldu. İstanbullu Gelin son bölümde; Dilara-Mert arasında aşkın ilk kıvılcımları başlarken onların bu halini gören Adem kıskançlık krizine tutuldu. İstanbullu Gelin 81.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 19.04.2019 09:51 GÜNCELLEME 19.04.2019 09:51

Star TV ekranlarında 12 Nisan Cuma tarihinde yayınlanan İstanbullu Gelin 80.son bölümde; Sevdiği kadınla beraber baştan aşağı yepyeni bir hayat kurmak isteyen Faruk'un açtığı restoran için verdiği isim ve oradaki aile fotoğrafı detayı Süreyya'nın tanımlayamadığı bir huzursuzluk yaşamasına sebebiyet verdi. İstanbullu Gelin son bölümde; Süreyya her ne kadar Faruk'un heyecanını ve mutluluğunu paylaşmak için gayret göstermeye çalışsa da içini kemiren sıkıntılar gün yüzüne çıkmaya başladı. Diğer taraftan Dilara ise iyiden iyiye hoşlanmaya başladığı Mert'in kendisine karşı duygularına kayıtsız kalamayarak ona bir fırsat vermeye başlamışken, onların son zamanlarda kurduğu yakınlık derecesini gören Adem'in bastırdığı kıskançlık duyguları alevlenmeye başlamasının ardından İstanbullu Gelin 81.bölüm fragmanı bekleniyor. Adem'in, Dilara ve Mert arasındaki duygusal bir aşamaya doğru evrilen ilişkisine gösterdiği tepkiyi Güneş de bizzat fark ederken, Süreyya ise eşinin yapmış olduğu sürprizle birlikte geçmişinin perdesini giderek aralamaya başlamasının ardından İstanbullu Gelin 81.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Osman ve Anastasia'yı samimi bir vaziyette gören Esma'nın kan beynine sıçrayıp tamamen kontrol dışı tavırlar sergileyerek ortalığı tozu dumana katmasının sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler... 

 

 

İSTANBULLU GELİN 81.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarında üç sezondur ekran serüvenini hız kesmeden sürdüren İstanbullu Gelin 81.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

İSTANBULLU GELİN 81.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi sevilen oyuncuların üstlendiği İstanbullu Gelin 81.bölümüyle 19 Nisan Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

istanbullu gelin

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İstanbullu Gelin son bölümde; Faruk’un açmayı planladığı restoran hem Süreyya hem de Faruk için yeni bir başlangıçtır. Faruk’un heyecanına ortak olmaya çalışan Süreyya’nın tanımlayamadığı bir iç huzursuzluğu vardır. Esma’nın hastalığının en ağır darbesi Osman’a iner. Dilara, Mert’e ve kendisine bir şans vermeye karar vermişken Adem’le yüzleşmek zorunda kalır. Adem’in gelişmeler karşısında öfkesi Fikret’le de arasında ekstra gerilime neden olur. Herkes yeni yollarda yürümeye çalışırken Süreyya geçmişin kapısını aralar, kapının ardında onu bambaşka bir yüzleşme beklemektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler