Kızım 28.bölüm fragmanı: Ahmet'ten ölümcül kumpas! Canından mı olacak?

Kızım 27.son bölümde; Demir, Uğur'u karşısına alıp babasının canına kıyan kişinin kendisi olup olmadığına yönelik sorguya çektikten sonra bağlarını kopardı. Kızım son bölümde; Öykü'nün ilik naklinin yapılabilmesi için uygun donör olan Cemal, Ahmet tarafından kaçırılınca işler çıkmaza sürüklendi. Kızım 28.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 19.04.2019 15:55 GÜNCELLEME 19.04.2019 15:55

TV8 ekranlarında 12 Nisan Cuma tarihinde yayınlanan Kızım 27.son bölümde; Cemal, Demir'in babasının olay yerinde yaşamını yitirme anına şahit olan Ahmet'i gerçekleri anlatması için yaka paça Demir'in karşısına çıkardı. Kızım son bölümde; Ahmet, geçmişte babasının kafasına kurşun sıkarak hayatına son veren ismin Uğur olduğunu açıklarken, Demir ise kardeşim dediği insanın böyle bir şey yapma ihtimalinin asla olmayacağına düşünerek işin aslını astarını öğrenmek üzere soluğu Uğur'un yanında aldı. Uğur'u karşısına alan Demir, babasına ateş ederek hayatına kaybetmesine sebep olan kişinin kendisi olup olmadığına dair hesap sorarken, Uğur da bu suçu işleyen kişinin kendisi değil de Ahmet olduğunu dile getirdi. Fakat Demir, korktuğu için polis ekiplerine ihbar etmediğini öğrenip tüm bağlarını koparma kararı alması üzerine Uğur intihar girişiminde bulunup son anda binanın boşluğundan atlamaktan vazgeçmesinin ardından Kızım 28.bölüm fragmanı bekleniyor. Öykü'ye ilik nakli ameliyatı olup sağlığına kavuşabilmesi için uygun donör olan Cemal'in ise Ahmet tarafından kaçırılmasıyla birlikte Uğur ve Demir'in aralarındaki soğukluğu bir kenara bırakıp onu kurtarmak üzere seferber olmalarının akabinde Kızım 28.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cemal'in Demir ve Uğur ile beraber rehin tutulduğu yerden hızlıca uzaklaşırken Ahmet'in radarına takılıp kurşunlanmasının sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

 

 

KIZIM 28.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kızım son bölümün arkasından gelecek hafta TV8 ekranına gelecek bölüme dair en son gelişmeleri, ayrıntıları ve ipuçlarını öğrenmek adına araştırmalara derinlik kazandırıldı. Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu, yapımcılığında Fatih Aksoy'un bulunduğu; senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un üstlendiği, Med Yapım farkıyla TV8'de seyircisini ağırlayan Kızım 28.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KIZIM 28.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda Beren Gökyıldız (Öykü Tekin), Leyla Lydia Tuğutlu (Candan Hoşgör) ve Buğra Gülsoy (Demir Göktürk), Serhat Teoman (Cemal Eröz), Sinem Ünsal (Sevgi Günay), Tugay Mercan (Uğur Adıgüzel) ve Suna Selen (Müfide Adıgüzel), İhsan İlhan (Jilet) gibi isimlerin yer aldığı Kızım 28.bölümüyle 19 Nisan Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

KIZIM 26.SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar