Kardeş Çocukları 12.bölüm fragmanı: Umay'ın eline önemli bir koz geçiyor!

Kardeş Çocukları 11.son bölümde; Volkan, İdil'in Hayat'a kumpas hazırlayıp içeceğine zararlı madde koyması sonucunda fenalaşmasına sebep olduğunu tespit etti. Kardeş Çocukları son bölümde; Hayat, Yıldırım'ın itirafı sayesinde aslında annesinin hiçbir suçunun olmadığını öğrendi. Kardeş Çocukları 12.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 21.04.2019 22:54 GÜNCELLEME 21.04.2019 22:54

Star TV ekranlarında 14 Mart Pazar tarihinde yayınlanan Kardeş Çocukları 11.son bölümde; Umay, Hayat'tan intikamını acı bir şekilde almak için Umay'ın düzenlediği defileye hazırlandığı esnada içeceğine zararlı madde koyarak gecesini berbat etti. Kardeş Çocukları son bölümde; Geçmişte kendisine ağır psikolojik travma yaşatan Hayat, babası Cemal'i yeniden görmesi üzerine korku ve paniğe kapılırken, haberi olmadan aldığı zararlı maddenin etkisiyle bir anda olduğu yere yığıldı. Apar topar hastaneye sevk edilen Hayat'ın kanında zararlı madde olduğu tespit edilse de Ümran, kızının hiçbir surette böyle bir yanlışta bulunmayacağından yüzde yüz emindir. Bununla birlikte Yıldırım'a karşı bakışlarını hazmedemeyen ve kıskançlık duygusunun önüne geçemeyen Reşat ise Umay'ın yaptıklarının bedelini ödetmek içi tehlikeli hamlelerde bulunmaya devam etmesinin ardından Kardeş Çocukları 12.bölüm fragmanı bekleniyor. Umay, Hayat ve Ümran arasındaki anne-kız ilişkisini çekemeyerek kıskançlık krizine tutulurken, Yıldırım ise defile gecesi çektiği video kaydında Hayat'ın içeceğine zararlı madde katan kişinin esasında İdil'in olduğunu ortaya çıkarmasının akabinde Kardeş Çocukları 12.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Hayat, kendisine her fırsatta yardımcı olmak için uğraşan fakat bir türlü yıldızının barışmadığı bir isim olan Yıldırım'ın gerçekleştirdiği itirafla beraber annesinin masum olduğunu öğrenmesinin sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

 

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 9.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu, senaryosunu ise Sırma Yanık'ın kaleme aldığı Gold Film imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan Kardeş Çocukları 9.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 9.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Mehmet Aslantuğ, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban gibi isimlerin üstlendiği Kardeş Çocukları 9.bölümüyle 21 Nisan Pazar tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

KARDEŞ ÇOCUKLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kardeş Çocukları son bölümde; Hayat’ın, Cemal’i görmesiyle birlikte kabusa dönen lansman gecesi, Hayat’ın kanında uyuşturucu bulunmasıyla Ümran ve Umay için bambaşka bir sınava dönüşür. Ümran, Cemal’in gölgesi altında, Hayat’ın madde kullanmadığını ispatlamak için çırpınırken, Umay ve Hayat ilk kez karşı karşıya gelir. Teyzesiyle ilgili ilk hayal kırıklığını yaşayan Hayat, annesine sığınırken, İdil’in oyununun ortaya çıkması Yıldırım için yıkıcı olur. Bir zaaf anında, Cansel’in ağına düşen Reşat ise Umay’ı cezalandırmak için riskli kararlar almaya devam eder.

kardeş çocukları

Reşat ve Umay arasında soğuk savaş başlarken, Umay ve Ümran arasındaki savaş ise alev alır. Umay, Hayat’ın kendisine tavır alıp annesine sarılmasını kıskanmaya başlar. Diğer yanda İdil, Volkan ve Hayat arasında yaşananları Hayal’in gözüne sokarken, Yıldırım’ın Ümran’a olan ilgisinden rahatsız olan Rezzan kendini bir anda geçmişten gelen büyük sırla yüz yüze bulur. Ümran ve Umay arasında kıran kırana annelik savaşı başlarken, Yıldırım’ın attığı beklenmedik adımla, Hayat’ın kalbindeki ‘’Umay Karay efsanesinin’’ sonu gelir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri