Diriliş Ertuğrul 144.bölümü TRT 1'den izle! Nefes kesen idam sahnesi...

Bamsı'nın düşman eline düşmesinin ardından yeni plan hazırlığı içine giren Ertuğrul Bey, Dragos'u yakalıyor. Yeni bölümü heyecan dolu olacak Diriliş Ertuğrul 144.bölümü yayınlandı. Peki sevilen dizi Diriliş Ertuğrul'un bu haftaki bölümünde neler oldu? Dragos idam edilerek öldürüldü mü? İşte yeni bölümden öne çıkanlar

GİRİŞ 18.04.2019 10:47 GÜNCELLEME 18.04.2019 10:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Çarşamba akşamı izleyici ile buluşacak TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 144.bölümü yayınlandı. "Sen kuzu postunda çakal insan suretinden yılansın. Kurmak istediğin şer düzenini ezip geçeceğim. Bu savaş hakla batılın, zalimle mazlumun savaşıdır. Bugün mazlumların günüdür. Bugün adalet günüdür." diyen Ertuğrul Bey Zangoç kılığında olan Dragos'u idam edecek mi? Yeni bölümü adete nefes kesecek Dirilş Ertuğrul'da düşmanlar teker teker yok oluyor. Peki Bamsı düşman elinden nasıl kurtulacak? Albastı'nın kimliği ortaya çıkacak mı? 

Diriliş Ertuğrul 144.bölümü izlemek için tıklayınız

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 144.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul Bey, Uranos’u yakalar ve Söğüt çarşısında öldürür. Zangoç’un Oğuz Alp’i öldürüp, Melikşah’ı yaralaması sonucu gerçek kimliği ortaya çıkmıştır. Ertuğrul Bey artık Zangoç’un Dragos olduğunu biliyordur.

 

 

Diriliş Ertuğrul 144.bölüm tanıtımı
 
Zangoç, Ertuğrul Bey’in kurduğu tuzağa düşüp kimliğinin ortaya çıktığından şüphelendiği için tam zindana atılacakken Oğuz’u  ve Melikşah’ı yaralar ve Oğuz Alp şehit olur. Zindandan kaçan Zangoç, tüccar kılığında gizlice Söğüt’ten çıkarak lefke kalesine gider. Artık zangoç kılığında değil gerçek kimliği olan zalim Dragos’tur. Kaleye ve askerlere el koyan Dragos, Ertuğrul Bey tarafından öldürülen komutanı Uranos için intikam yemini eder. Dragos’un yeni oyunu ne olacak?

Beybolat, Dragos’un yardımıyla kaçırdığı   Bamsı’nın oğlu Aybars  karşılığında Bamsı’dan Alıncak’ı ister. Bamsı bu oyuna gelerek Ertuğrul Bey’in tutsak olarak aldığı Alıncak’ı Dragos’a teslim eder  ve tuzağa çekildiğini anlamaz. Alıncak’ı alan Dragos Bamsı’yı öldüreceğini söyler. 
 
Ertuğrul Bey tüm bu oyunları anlamış fakat Bamsı Ertuğrul Bey’in sözünü dinlememiştir. Peki Ertuğrul Bey Bamsı ve oğlu Aybars’ı kurtarabilecek mi? İlbilge Hatun abisi Beybolat’ın gerçek yüzünü görecek mi?

Dragos Kim

DİRİLİŞ ERTUĞRUL DRAGOS KİMDİR? TARİHTE VAR MI?

Diriliş Ertuğrul 122. bölümde diziye katılan Dragos uzun süre dikkatleri çekiyor. Dragos Ertuğrul Gazi'nin baş düşmanıdır. Dragos karakterini İlker Aksum oynamaktadır. Tarihte Dragos isimli bir komutanın olup olmadığı bilinmemektedir.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK TAHMİNLER

Dragos'u kurtarmak için Beybolat yani Albastı yardım edecek. Dragos Ertuğrul Bey'in eline düşünüyor. Lakin bu Söğüt'ü karıştıracaktır. Dragos'un askerleri saldıracaktır.

Alıncak öldü Dragos'ta kurtulamayacak gibi gözüküyor. Fakat son anda Beybolat'ın yardımıyla obadan esir almazlarsa.

Bamsı'nın yaptığı çok büyük suç. Fakat Ertuğrul Bey onu affedecek. Albastı'nın Ertuğrul'a ufak bir oyunu olmuştu fakat Ertuğrul bu oyunu yemedi. Bu sayede Beybolat'ın Albastıyla ilgisi olduğunu anlamasına yetti.

Ertuğrul Bey bu bölümde Albastı'nın kim olduğunu net bir şekilde öğrenebilir. "Sen kuzu postunda çakal insan suretinden yılansın. Kurmak istediğin şer düzenini ezip geçeceğim. Bu savaş hakla batılın, zalimle mazlumun savaşıdır. Bugün mazlumların günüdür. Bugün adalet günüdür." diyen Ertuğrul Bey düşmanlarına korku salmaya devam ediyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 144.BÖLÜM FRAGMANLARI

YORUMLAR 7
  • volkan 4 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten izlenilmesi gereken bir dizi ancak her güzel şeyin bir sonu vardır. tarihimizi biz yeni nesillere aktarılmasını sağlamak gerektiği düşüncesindeyim.
    Cevapla
  • DİRİLİŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Bamsı gibi bir karaktere yazık ettiniz. daha temkinli davranabilirdi. Ayrıca o kadar savaş görmüş ve diziye bağlılık veren karakteri bu kadar aciz hale getirmemelisiniz. Bu acizliğini bir şekilde kurtarmalısınız. Bamsı Turgut olmadan bu dizi tutmaz ayrıca diğer Abdurahman ve oğuz gibi. oğuzuda çok basit harcadınız başarılı bir alp bu kadar tedbirsiz davranmaz.
    Cevapla
  • hayran 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya çok seviyorum seni. Lütfen kendini bu kadar çok sevdirme. Bu kadar yakışıklı olmak zorunda da değilsin ayrıca. Seni ne kadar çok sevdiğimi kelimelere cümlerere dökemem. Ciddi anlamda sen artık benim hayatım oldun. Her yerde seni düşünüyor,her cümlemde Ertuğrul'um diyorum. Ve final olursa artık yaşamdan tad alırmıyım bilmiyorum. Size yalvarmayacağım artık final olmasın diye. Ben kendimi hazırladım her ne kadar benim için çok zor olsa da bunu kabullenmem gerekiyor. Ama eskisi gibi olmayacağını biliyorum.
    Cevapla
  • Tankut 4 yıl önce Şikayet Et
    Tövbe bismillah kardeşim sakin ol çok kaptırmışsın kendini
    Cevapla
  • tahir emre 4 yıl önce Şikayet Et
    allah akıl fikir versin inşallah tez zamanda sana
    Cevapla
  • pisik 4 yıl önce Şikayet Et
    kardeş bi doktora pikoloğa görün bunlar geçek değil rol.
    Cevapla
  • Nevşehirli 4 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul beyim sen çok yaşa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"