Yasak Elma 42.bölüm 2.fragmanı: Yıllar sonra annesiyle yüzleşecek mi?

Yasak Elma 41.son bölümde; Karşılarına çıkan engellerin her birini aşmayı başaran Zeynep ve Alihan muhteşem bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Yasak Elma son bölümde; Yıldız, Ender'in karanlık geçmişinin perde arkasını adım adım aralarken sürpriz gelişmelere şahit oldu. Yasak Elma 42.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 21.04.2019 22:17 GÜNCELLEME 21.04.2019 22:17

Fox TV ekranlarında 15 Nisan Salı tarihinde yayınlanan Yasak Elma 41.son bölümde; Hissettiklerinin önüne geçemeyen ve bir anlık boşlukla duygularını dizginleyemeyen Ender'in Kaya ile yakınlık kurması hayatında yeni bir dönüm noktası oldu. Yasak Elma son bölümde; Kaya ile yaşadıklarının verdiği etkiyle uzun yıllar önceki anıları yeniden tazelenen Ender, o dönemlerde bir erkek bebek dünyaya getirmesi üzerine başka bir aileye evlatlık verilmesi için hemşireye teslim ettiğini hatırlarken gözyaşlarına hakim olamadı. Diğer taraftan Ender'in şüpheli söylem, tutum ve davranışları üzerine Erim'in gerçek babası olabilme ihtimali aklını kurcalayan Kaya ise ondan habersiz bir şekilde harekete geçerek babalık testi yaptırdı. Ancak ne var ki DNA testi sonuçlarına göre Erim'in doku örneği kendisiyle eşleşmeyen Kaya, oğlu olmadığı gerçeğiyle yüzleşirken, Ender'in hafızasında canlandırdığı geçmiş anısı da evlatlık verdiği bebeğin Kaya'nın oğlu olup olmayacağı sorusunu da gündeme getirdi. Tüm bunların yanı sıra Ender'in en hassas tarafından yakalayıp onu yerle bir edebilmek için her fırsatı değerlendiren Yıldız ise geçmişinin izini sürmeye başlayarak kendisi hakkında ulaştığı bilgiyle eskiden yaşadığı eve gitmesinin ardından Yasak Elma 42.bölüm fragmanı bekleniyor. Yaşadıkları her bir tatsız olayı arkalarında bırakan Ender ve Alihan tüm güçlüklere rağmen mutlu sona ulaşıp göz alıcı bir düğün töreniyle sonsuz birlikteliğe adım atmalarının akabinde Yasak Elma 42.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, gizli gerçekleri gün yüzüne çıkarmak isteyen Yıldız'ın, Ender'in annesinin yaşadığı ede soluğu alması üzerine sürpriz bir tabloyla karşılaşmasının sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

 

 

YASAK ELMA 42.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 42.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

YASAK ELMA 42.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 42.bölümüyle 22 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümdeZeynep, Elif hakkında yanlış düşündüğünün farkına varmış olsa da içi rahat değildir. Asuman, Zeynep ve Alihan’ın yeni bir sorun çıkmadan evlenmesini ister. Alihan’ın yaptıkları Asuman ve Yıldız’ı şüphelendirir. İkisinin şüphesi Zeynep’e sıçrar. Ender’in Kaya’yla olan yakınlaşması Ender’in geçmişle yüzleşmesine neden olur. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar