Kadın 59.bölüm 2.fragmanı: Bahar-Sarp'ın sonunda keyfi yerine geliyor!

Kadın 58.son bölümde; Arif'in Bahar ve çocuklarının etrafından ayrılmayıp yakınlık kurması artık canına tak eden Sarp ölüm tehditleri savurdu. Kadın son bölümde; Bahar, ceza evinden çıkar çıkmaz soluğu kendisinin yanında alan Arif'i görür görmez büyük bir heyecanla sarılıp hasret giderdi. Kadın 59.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 23.04.2019 14:55 GÜNCELLEME 23.04.2019 14:55

Fox TV ekranlarında 16 Nisan Salı tarihinde yayınlanan Kadın 58.son bölümde; Kısmet'in devreye girmesiyle kendini temize çekmeyi başararak özgürlüğünü yeniden elini alan Arif hapishaneden çıktığı gibi Bahar'ı tekrardan görebilmek için can attı. Kadın son bölümde; Mutluluktan içi içine sığmayan Arif, kardeşi Kısmet'in aracılığıyla Bahar'ın çalışmakta olduğu iş yerini hiç beklenmedik bir anda ziyaret ederken, karşısında Arif'i gören Bahar ise olayın şokuyla küçük dilini yutup derin özlem duygusuyla kollarına atıldı. Uzun bir zaman boyunca üst üste akıl almaz olaylar yaşayan hem Bahar'a hem de Arif'e birbiriyle kavuşmak adeta ilaç gibi gelirken, içlerinde yeniden her şeyin daha iyiye ve güzele gideceğine yönelik umut duygusu yeşerdi. Maddi gücün üzerinden tamamen çekilmesiyle hiçbir parası kalmayan Sarp ise Hatice'nin evinde yaşamak mecburiyetinde kalırken diğer yandan Şirin'in sözlü tacizlerine da maruz kalmasının ardından Kadın 59.bölüm fragmanı bekleniyor. Bununa birlikte Nezir tarafından Bahar'ın kaldığı eve yalnızca onun açabileceği sürpriz bir paket gönderilmesi üzerine Sarp'ın içini kemiren birtakım soru işaretleri oluşurken aynı zamanda Şirin'in manidar sözler sarf ederek onu kışkırtmasının akabinde Kadın 59.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Doruk ve Nisan'ı okuldan almak için yola çıkan Arif ve Sarp'ın yollarının kesişmesi sonucunda aralarında sürtüşme yaşanırken, tahammül edecek gücü kalmayan Sarp'ın ölüm tehditleri savurmasının sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

 

 

KADIN 59.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Fox TV ekranlarında hafızalara kazınan sahnelere imza atan Kadın 59.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KADIN 59.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Kadın dizisi 59.bölümü ile 23 Nisan Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın son bölümde; Hapisten kurtulan Arif bir an önce Bahar'ın yanına gitmek ister. Kısmet ise Arif'in bu heyecanını hisseder ve bu konuda abisine yardımcı olur. Yaşadığı zor günlerden sonra Bahar'a kavuşan Arif'e onu görmek çok iyi gelir. Olanlardan habersiz, her şeyin yavaş yavaş düzeldiğini düşünmektedir. Ceyda'nın Bahar'a olan tavrına anlam veremeyen Hatice ise Ceyda'ya büyük bir rest çeker. 

Bir anne olarak artık çocuklarının üzülmesini ve birilerinin onları üzmesini istememektedir. Nezir'in onları neden serbest bıraktığına anlam veremeyen Sarp, hayatına artık Sarp Çeşmeli olarak devam edebilecektir. Hatice, Şirin'in Emre ile birlikte değiştiğini düşünse de Enver buna asla inanmaz. Emre, Şirin'i gerçekten değiştirmiş olabilir mi? Yoksa Şirin, Sarp'ı gördükten sonra eski takıntılı günlere geri dönecek mi?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak