Bizim Hikaye 67.bölüm fragmanında Filiz kendini yalnızlığa terk ediyor!

Bizim Hikaye 66.son bölümde; Evliliğin ciddi problemleri beraberinde getirdiğini düşünen Barış, sevdiği kadının kendisine karşı takındığı tutumu Tufan'la paylaştı. Bizim Hikaye son bölümde; Filiz, Barış'la yaşadığı sürtüşme üzerine kendisini affettirmek için soluğu yanında alırken duyduğu sözler karşısında büyük yıkıma uğradı. Bizim Hikaye 67.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 24.04.2019 14:30 GÜNCELLEME 24.04.2019 14:31

Fox TV ekranlarında 18 Nisan Perşembe tarihinde yayınlanan Bizim Hikaye 66.son bölümde; Sokakta seyir halindeki aracın bir anda kendisine çarpmasıyla beraber acilen hastaneye sevk edilen Çiçek'in hayata tutunabilmesi için kendisine karaciğer naklinin gerçekleştirilmesi gereklidir, bunun için de kendi doku örneğiyle eşleşen en uygun karaciğer hiç ummadığı bir isim olan Ferda'dan geldi. Bizim Hikaye son bölümde; Karaciğer nakli ameliyatı başarılı bir şekilde geçerek eski sağlığına tekrardan kavuşan Çiçek, hayatını kurtaran kişinin Ferda olduğunu öğrenmesiyle beraber beyninden vurulmuşa döndü. Fiko ve Kiraz'ın para uğrunda kendini kaybedip ablalarını dolandırması Filiz'i derinden sarsarken, diğer taraftan Barış'ın çalıştığı hastanedeki eski sevgilisi Neslihan'la uğraşmak durumunda kaldı. Filiz'in kardeşlerini yaptığı birtakım hatalardan ötürü bulunduğu sert söylemleri ve her defasında cezalandırma yöntemine başvurmasının hiçbir faydası olmayıp aksine daha da aleyhine işleyeceğini yüzüne vurmasıyla aralarında kızılca kıyamet koptu. Filiz, ilk duyduğu andan itibaren en doğru kararı yalnızca kendisinin verebileceğini düşünüp küpleri binse de zaman geçtikçe aslında Barış'ın tavsiyesinde haklılık payı olduğunun ve yoktan yere kalbini kırdığının farkına varmasının ardından Bizim Hikaye 67.bölüm fragmanı bekleniyor. Barış'a karşı hatasını telafi etmek isteyen Filiz'in hastaneye gelirken onun evliliğe dair bahsettiği sözler karşısında neye uğradığını şaşırmasının ardından Bizim Hikaye 67.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

Bizim Hikaye yapımı ne zaman final yapacak? İzleyicisi isyan başlattı!

BİZİM HİKAYE 67.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 67.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

BİZİM HİKAYE 67.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 67.bölümüyle 25 Nisan Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Filiz ve Barış, Çiçek’in hayatını kurtarmak için çabalarken, Tufan’ın Tülay'ı Ferda’yla aldattığını öğrenirler. Filiz, Barış’ın tüm sakinleştirme çabalarına karşılık, Tufan’ı bu yaptığı için asla affetmeyecektir. Ferda’nın Çiçek’e karaciğerini vermesi işleri karmaşık hale getirmeye yeter. Diğer yandan Fikri, Ersin ve çocuklar, Zihni’nin tüm çabalarına rağmen milli piyango parasını ele geçirmeyi başarır ancak yalan dolanla ele geçirdikleri para hiç kimseye kolay kolay yar olmayacaktır

Para yüzünden çocukların içine düştükleri durum Filiz’i çıldırtır, tek istediği çocuklara güzel bir ders vermektir. Barış ise çocuklara ne yapılacağı konusunda Filiz’den farklı düşünmektedir. Aralarındaki fikir ayrılığı giderek büyür ve Tufan’ın durumu yüzünden başlayan gerginlikleri gittikçe içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!