Söz 80.bölüm 2.fragmanı: Dragan'a ağzının payını veriyor! Sert sözler...

Söz 79.son bölümde; Yaşamını yitirmekten son anda kurtulan Derya kötürüm kalma tehlikesiyle karşı karşıya gelirken, Yavuz'un ekibiyle beraber girdikleri çatışma başarıyla sonuçlanarak Linda'yı aldılar. Söz son bölümde; Dur durak bilmeyen Dragan, Yavuz'un yeniden en can alıcı tarafından vurmak için planını devreye geçirdi. Söz 80.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 29.04.2019 17:03 GÜNCELLEME 29.04.2019 17:04

Star TV ekranlarında 22 Nisan Pazartesi tarihinde yayınlanan Söz 79.son bölümde; Yavuz, hem Linda'yı etkisiz hale getirip yeni krizlerin doğmasına mani olmak için çaba sarf ederken hem de sevdiği kadının bundan sonra kılına bile zarar gelmemesi için büyük bir uğraş gösterdi. Söz son bölümde; Yavuz, kendisini en zor gününde yalnız bırakmayıp her türlü tehlikeyi göze alan ekibiyle birlikte Dragan'la girdikleri çatışma esnasında tüm zorlayıcı koşullara rağmen daha güçlü bir şekilde ayakta kalmayı başararak Linda'yı aldılar. Öte taraftan Derya ise her ne kadar kurşunların hedefi olup ölümden kıl payı kurtulsa da tedavi altında tutulduğu hastanede kötürüm kalma tehlikesiyle yüzleşip büyük bir yıkıma uğrarken, Linda'nın Tim tarafından alınması uluslararası basının gündemine bomba gibi düşerek yankı uyandırmasının ardından Söz 80.bölüm fragmanı bekleniyor. Aldığı büyük yenilgiyi hazmedemeyen Dragan ise Yavuz'un en hassas noktasından vurmak adına hayatı boyunca unutamayacağı bir planı hayata geçirmesinin akabinde Söz 80.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tim, bir yandan Dragan tarafından yurt dışına gönderilen Sadık'ın yerini tespit ederken diğer yandan yurt dışında gerçekleşen terör eylemlerinin önüne geçebilmek için canını dişine takmasının sahne olduğu dizi hakkında en son gelişmelere ulaşabilirsiniz...

 

 

SÖZ 80.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran iddialı ve kaliteli dizi projelerinden Söz 80.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

SÖZ 80.BÖLÜM ÖN İZLEME...

SÖZ 80.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş ve Mehmet Özgür gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Söz 80.bölümüyle 29 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Söz son bölümde; Linda’yı almak için geldikleri sığınakta Dragan tarafından köşeye sıkıştırılan Tim ve Yavuz eski günlerdeki gibi birlikte omuz omuza mücadele vererek bu durumdan kurtulmaya çalışırlar.

Dragan’ın Avrupa’daki çeşitli faaliyetler ve temaslar için yakın adamı Sadık’ı yurtdışına göndermesi üzerine Tim harekete geçer. Hem Sadık’ı alıp Dragan’a ulaşmak hem de yurtdışındaki terör faaliyetlerine engel olmak için çetin bir mücadeleye girişirler. Linda’nın alınması uluslararası çevrede büyük yankı yapar. Yabancı devletler dört bir koldan Linda konulu haberlerle ülkemize baskı yapmaya çalışırlar fakat Eylem ve Yavuz bu oyunu bozmaya kararlıdır.

Su ve Nazlı ise hastanede tedavi altındaki Derya’nın yanında ona moral vermeye çalışırken, bir daha yürüyememe ihtimali Derya’nın canını yakmaktadır. Ancak Derya’nın pes etmeye niyeti yoktur. Bütün hamleleri Yavuz tarafından devre dışı bırakılan Dragan, Yavuz’u can evinden vurmak için büyük bir baskın tertipler. Yavuz, sevdiği kadın Derya ile sınandığı zorlu bir mücadele verecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...