Kardeş Çocukları 13.bölüm 2.fragmanı: Cemal'den tüyler ürperten komplo!

Kardeş Çocukları 12.son bölümde; Yıldırım'ın itirafı sayesinde Umay tarafından ustalıkla hazırlanan büyük yalanın kurbanı olduğunu anlayan Hayat başını taşlara vurdu. Kardeş Çocukları son bölümde; Hayal'in sorusu üzerine Volkan'ın ağzından kendisine aşık olmadığını duyan Hayat ikinci bir darbeyi yedi. Kardeş Çocukları 13.bölüm fragmanı çıktı.

Kardeş Çocukları 13.bölüm 2.fragmanı: Cemal'den tüyler ürperten komplo!
Kardeş Çocukları 13.bölüm 2.fragmanı: Cemal'den tüyler ürperten komplo!
GİRİŞ 27.04.2019 22:52 GÜNCELLEME 27.04.2019 22:54

Star TV ekranlarında 21 Nisan Pazar tarihinde yayınlanan Kardeş Çocukları 12.son bölümde; Hayat, Yıldırım'ın geçmiş mevzuları en ince detayıyla açıklamasıyla birlikte teyzesi Umay'ın kendisini bunca zaman yalanlarla dolu dünyasına alet ettiğini öğrendi. Kardeş Çocukları son bölümde; Yıldırım sayesinde artık her şeyi tüm çıplaklığıyla öğrenen Hayat, bundan böyle teyzesine olan tavrını sert bir şekilde ortaya koyarken, şimdiye kadar annesi Ümran'ı yaşanan olaylardan ötürü günah keçisi olarak ilan ettiği için de pişmanlıkların en büyüğünü yaşamaktadır. Bununla birlikte tüm foyası gün yüzüne çıkan Umay da Hayat'ın annesiyle evi terk etme kararını uygulamasına gölge düşürmek için elinden geleni ardına koymazken, Hayat ise hiçbir kabahatinin olmadığını öğrendiği Ümran'la her şeye sıfırdan başlamak için harekete geçmesinin ardından Kardeş Çocukları 13.bölüm fragmanı bekleniyor. Tüm bunların yanı sıra Hayat, tüm cesaretiyle Hayal'in karşısına geçip Volkan'a hissettiği duyguları açıklarken, Volkan'ın ağzından kendisine aşık olmadığını duyması sonucunda ne yapacağını ve söyleyeceğini bilemez hale gelmesinin akabinde Kardeş Çocukları 13.bölüm fragmanı yayınlandı.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 13.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu, senaryosunu ise Sırma Yanık'ın kaleme aldığı Gold Film imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan Kardeş Çocukları 13.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 13.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Mehmet Aslantuğ, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban gibi isimlerin üstlendiği Kardeş Çocukları 13.bölümüyle 29 Nisan Pazar tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

KARDEŞ ÇOCUKLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kardeş Çocukları son bölümde; Hayat bütün pişmanlığıyla annesine sıkı sıkı sarılırken, Umay yıkılır fakat yenilgiyi kabul etmeye niyeti yoktur. Hayat, henüz Umay’ın yalanlarını hazmedememişken, Hayal’in Volkan’la yaşananları öğrenmesiyle ortalık karışır. Hayal’in dinmek bilmeyen öfkesiyle kopan kıyamet, Ümran ve Umay için de sınav olacaktır. Arka arkaya ortaya dökülen gerçeklerin ardından, Hayat’ın evden ayrılmaya karar vermesiyle Ümran ve Umay tehlikeli bir savaşa girer. Hayat ve Ümran’ın kararlılığı karşısında, Umay en güçlü silahını kullanmaktan çekinmez.

Annesiyle birlikte yeni bir sayfa açmaya kararlı olan Hayat’ın, Yıldırım’a olan öfkesi ise artık Ümran için yıkıcı bir haldedir. Umay, pamuk ipliği gibi sökülen sırların arasında köşeye sıkışırken Reşat ve Cansel’in uygunsuz görüntüleri dengeleri değiştirmek üzeredir. Diğer yanda, Rezzan’ın Umay’ın Ümmü olduğunu öğrenmesi ise yeni bir yüzleşmenin fitilini ateşler. Geçmişin gölgesi sadece Umay’ın değil, Ümran ve Yıldırım’ın da bugününü karanlığa boğmak üzeredir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı