Elimi Bırakma 38.bölüm 2.fragmanı: Tek bir hata ölümle mi sonuçlanacak?

Elimi Bırakma 37.son bölümde; Azra'nın başına buyruk davranışlarından dem vuran Cenk, ilişkilerinin bu şekilde yürümeyeceğinin altını çizerek tepkisini ortaya koydu. Elimi Bırakma son bölümde; Tüm ev ahalinin Kadir ve Melis'in birlikteliklerinden haberdar olması gerilim dolu anların yaşanmasına sebebiyet verdi. Elimi Bırakma 38.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 27.04.2019 22:46 GÜNCELLEME 27.04.2019 22:46

TRT1 ekranlarında 21 Nisan Pazar tarihinde yayınlanan Elimi Bırakma 37.son bölümde; Birbirlerini seven ve evliliğe doğru giden ciddi bir beraberlik yaşayan Kadir ve Melis'in ilişkisi başta Cenk olmak üzere bütün ev halkı tarafından öğrenilmesi büyük bir kriz ortamının oluşmasına zemin hazırladı. Elimi Bırakma son bölümde; Arda'dan sonra zincirleme bir şekilde herkesin haberdar olduğu bu ilişkiye aile fertleri şiddetle karşı çıkarken duydukları üzerine kan beynine sıçrayan Cenk ise son derece ağır bir tepki göstererek Kadir'le kavgaya tutuştu. Kadir'in Melis'e karşı hissettiği duyguların gerçek dışı olduğunu ve yine çıkarları doğrultusunda bu ilişkiyi devam ettiğini düşünen Cenk hiçbir şekilde onay vermezken, tüm olumsuz koşullara rağmen sevdiği adamdan vazgeçmeyen Melis'in evi terk etmemesinin ardından Elimi Bırakma 38.bölüm fragmanı bekleniyor. Diğer taraftan Azra ise Cenk'ten gizli bir şekilde hareket ederek babasının son nefesini vermesine neden olan kişinin kim olduğunu öğrenmek üzere Faruk'la buluşmaya giderken, Cansu sayesinde olaylardan haberi olan Cenk de onun bu davranışlarından ötürü öfkelenip canını acıtacak sözler sarf etmesinin ardından Elimi Bırakma 38.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, tüm umutlar tükenmişken Faruk'un sırlarla dolu bir kitap vermesi üzerine Azra ve Cenk'in gerçekleri aydınlatmak için harekete geçmesinin sahne olduğu diziye dair en son gelişmeler...

ELİMİ BIRAKMA 38.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

TRT 1 ekranlarında geniş yelpazede izleyici kitlesinin beğenerek takip ettiği dizi projesi Elimi Bırakma 38.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

ELİMİ BIRAKMA 38.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi isimlerin paylaştığı Elimi Bırakma 38.bölümü 29 Nisan Pazar günü TRT 1 ekranlarında olacak.

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elimi Bırakma son bölümde; Cenk, Azra’nın kendisinden habersiz buluşmaya gitmesiyle deliye döner ve ikili arasında büyük bir tartışma yaşanır. Diğer taraftan, Melis ve Kadir ilişkisi konağın ortasına bomba gibi düşmüştür. Feride durumun Cenk’e bir an önce açıklanması gerektiğini savunurken, Serap ise doğru zamanı beklemekten yanadır. Fakat Arda sayesinde o doğru zaman hiçbir zaman gelmez ve Cenk’le Kadir arasında büyük bir kavga çıkar. Cenk Kadir’i kendisinden intikam almak için Melis’e yaklaşmakla suçlar.

Azra’nın babasının katilini bulmakla ilgili ümitleri iyiden iyiye tükenmiştir. Fakat Faruk’un Cansu’ya verdiği kitabı görünce gözlerine inanamaz. Araları bozuk olsa da Cenk’i arayıp kitaptan bahseder. Azra ve Cenk kitabın gizemini birlikte çözebilecekler midir?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan İstanbullulara müjdeyi verdi!
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı