Sen Anlat Karadeniz 50.bölüm 2.fragmanı yayınlandı!

Sen Anlat Karadeniz 49.son bölümde; Nefes, tüm gece boyunca kendisine ulaşamadıkları Tahir'in yerini tespit ettiklerinde karşılaştığı tablo üzerine beyninden vurulmuşa döner. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Nefes, Tahir'in hayatına damdan düşer gibi giren isimlerle uğraşırken hamileliği hakkında acı gerçekle yüzleşir. Sen Anlat Karadeniz 50.bölüm fragmanı çıktı.

Sen Anlat Karadeniz 50.bölüm 2.fragmanı yayınlandı!
Sen Anlat Karadeniz 50.bölüm 2.fragmanı yayınlandı!
GİRİŞ 30.04.2019 15:28 GÜNCELLEME 05.05.2019 15:30

ATV ekranlarında 24 Nisan Çarşamba tarihinde yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 49.son bölümde; Gece dışarı çıktığı esnada Deli Hanife tarafından ateş edilerek kurşunlanan Tahir, sabaha karşı gözleri açar açmaz feleğini şaşırarak neden burada olduğunu ve nasıl bu hale düştüğünü çözmeye çalıştı. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Nefes, Mustafa'yı da arkasına alarak gece boyunca nerede ve kimle olduğunu bilmedikleri Tahir'in yerine ulaşmayı başarmıştır, ancak bulunduğu eve geldiği sırada Hazan adında bir kadının Tahir'in giyinmesinde yardımcı olduğu gördüğü gibi sesini yükselterek hesap sormaya başladı. Tüm bu olaylarla birlikte Deli Hanife'nin torunu Hazan'ı, Tahir'in sözlüsü şeklinde kendilerine takdim etmesi üzerine olayların fitili ateşlenirken, yoğun kıskançlık duygusuna kapılan Nefes'in elinden bir kaza çıkmaması için kendini zor zapt etmesinin ardından Sen Anlat Karadeniz 50.bölüm fragmanı araştırılıyor. Diğer taraftan Kaleliler ailesini her an güç duruma düşürebilecek bir isim olan iş adamı Genco'nun ortaya çıkmasıyla beraber iyiden iyiye tehlike çanlarının çalmaya başlamasının akabinde Sen Anlat Karadeniz 50.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Nefes ve Tahir için tüm bu dertler baş gösterirken bir de üzerine Vedat'ın son hatırasının aslını astarını öğrenmek adına soluğu hastanede almalarının sahne olduğu dizi hakkında tüm gelişmeler...

SEN ANLAT KARADENİZ 50.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği ATV ekranlarının büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen dizi projesi Sen Anlat Karadeniz 50.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 50.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli), Öykü Gürman (Asiye Kaleli), İrem Helvacıoğlu (Nefes Zorlu), Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar) ve Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli) gibi başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Sen Anlat Karadeniz 50.bölümüyle 1 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanacak.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Nefes, Tahir'i hiç beklemediği bir halde yakalar. Tahir için durumu açıklamak yeterince zor değilmiş gibi, Deli Hanife'nin işin içine girmesi olayı iyice çıkmaza sokar.Tahir için Nefes'e kendini affettirmek sandığından zor olur. Kaleliler iş dünyasındaki yeni rakiplerini fazla küçümseyince beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar.

Fatura Murat'a kesilirken, Murat'ın Mustafa'dan yediği dayak aileye sırtını dönmesine sebep olur. Tahir'in unutmaya çalıştığı karabasan Nefes'in rahatsızlanmasıyla tekrar ortaya çıkar. Tahir artık Nefes'e Vedat'tan gelen sırrı açıklamak zorundadır, Nefes ise Vedat'ın hayaletiyle yüzleşmek...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı