Bir Zamanlar Çukurova 31.bölüm 2.fragmanı: Demir kumpasın kurbanı mı oldu?

Bir Zamanlar Çukurova 30.son bölümde; Demir, Züleyha'nın özgürlüğünü kısıtlayacak ve tek başına kalmasının önüne geçecek kuralları peş peşe sıralamaya başladı. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Züleyha'nın hem oğluna hem de hüviyetine kavuşabilmesi için Demir'in kendisine sunduğu ağır gelen bir koşul vardır. Bir Zamanlar Çukurova 31.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 02.05.2019 22:34 GÜNCELLEME 02.05.2019 22:34

ATV ekranlarında 25 Nisan Perşembe tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 30.son bölümde; Hünkar, oğlu Demir'den aldığı talimatla birlikte Züleyha için belirledikleri kuralları artık evin içerisinde iyiden iyiye uygulamaya başlarken, Züleyha ise her ne kadar bu durumdan şiddetle yakınsa da eli kolu bağlanmıştır. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Hem oğlu hem de hüviyeti elinden alınan Züleyha, Hünkar ve Fekeli'nin gerçekleştirdiği telefon görüşmesine şahit olurken, aralarında yaşanan gelişmeleri elinde kendisine karşı değerlendireceği bir fırsat bilip göz dağı vermeye başladı. Öte taraftan geçmiş mevzuların tüm çıplaklığıyla ortaya dökülmesi üzerine Müjgan ve Yılmaz arasındaki ipleri kopma noktasına getirdi. Müjgan bir yandan eskiden Züleyha'nın Yılmaz'ın eşi olduğu gerçeğiyle boğuşmaya çalışıp hala birbirlerine karşı bir sevgi duyup duymadıklarını sorgulamaya koyulurken, diğer taraftan ise Züleyha'nın neden sevdiği adamın yakasını bir türlü bırakmadığını öğrenmeye çalışmasının ardından Bir Zamanlar Çukurova 31.bölüm fragmanı bekleniyor. Demir'in Züleyha'nın gerek oğlu Adnan'ı gerekse hüviyetini eline alabilmesi için yalnızca tek bir koşul sunarak Yılmaz'ı sildiğini ispat etmesini istemesinin akabinde Bir Zamanlar Çukurova 31.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul 147.bölüm fragmanında Ertuğrul Bey ölümle burun buruna!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 31.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının olmazsa olmaz yapımlarından biri haline gelen Bir Zamanlar Çukurova 31.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 31.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 31.bölümü ile 2 Mayıs Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Oğlu Adnan'ı, sadece Demir'in izin verdiği zamanlarda görebilen Züleyha, ne zaman oğluna geri kavuşabilecek? Adnan'ın kimden olduğunu sorgulayan Demir Yaman "Senin için gerekirse ölürüm" dediği Züleyha'dan cevap bekliyor.

Küllerinden doğmaya başlayan Fekeli ve Hünkar aşkı tekrar filizlenecek mi? Aile değerlerini her şeyin önünde tutan Adana'nın en güçlü iki ismi aşkları için ne kadar ileri gidebilecek? Hünkar ve Fekeli arasında olup bitenleri sezenler bu birlikteliğe nasıl tepki verecek?

Özgürlüğü adım adım elinden alınan Züleyha'nın yeni planları neler? Yelkenleri yavaş yavaş ve temkinli bir şekilde indiren Demir Yaman'ın yeni bir şartı var. Evlilik arefesindeki Müjgan, kafasındaki soru işaretlerini silebilecek mi? Hala Yılmaz ve Züleyha arasında neler olup bittiğini öğrenmeye çalışan Müjgan rahat bir nefes alabilecek mi? Saniye'nin radarına takılan Gaffur ve Seher yakınlaşması nereye gidiyor?

Saniye'ye yakalanan Gaffur arzularını dizginleyebilecek mi? Konağa yeni bir misafir geliyor. Fransa'dan gelen yeni misafir Çukurova'da dengeleri değiştirecek mi? Şapkasını önüne koyan Cengaver'in Fekeli ve Yılmaz'la görüşmeleri sıklaşıyor. Aralarındaki güven arttıkça ortaya çıkan sırlar kimin pis işlerini ortaya çıkaracak? Gerçekleri öğrenen Fekeli'nin kalbi artık bu kadarını da kaldıramıyor! Kalp krizi geçiren Fekerli Çukurova'yı ayağa kaldıracak!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı