Diriliş Ertuğrul'dan görülmemiş karar! Final öncesi diziye geri dönüyor...

Diriliş Ertuğrul 146.bölüm fragmanı yayınlanmasıyla birlikte geçtiğimiz sezon kadrodan ayrılan Ertuğrul Bey'in abisi Gündoğdu Bey diziye geri döndü. Peki Kaan Taşaner'in oynadığı Gündoğdu tarihte nasıl ölüyor? İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölümünden öne çıkanlar.

GİRİŞ 26.04.2019 15:39 GÜNCELLEME 26.04.2019 15:41
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul'un finaline kısa bir süre kaldı. Geçtiğimiz günlerde gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve Diriliş'e geri döneceğinin sinyalini veren Kaan Taşaner'den sürpriz geldi. Ertuğrul Bey'in abisi Gündoğdu Bey karakterini oynayan başarılı dizi ve film oyuncusu Kaan Taşaner kadroya geri döndü. 

 

 

Ertuğrul Bey düşmanlarını tek tek öldürdükten sonra Osmanlı Devleti'nin temelleri için savaşın fitilini ateşliyor. Abisi Gündoğdu Bey'in geri dönmesiyle birlikte Diriliş Ertuğrul'da heyecan doruklara çıkacak. Peki Diriliş'in yeni bölümünde neler olacak? Gündoğdu Bey gerçek tarihte nasıl ölecek? İşte Diriliş Ertuğrul 146.bölüm fragmanı...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL GÜNDOĞDU BEY KİMDİR?

 

 

Gündoğdu Bey, Süleyman Şah'ın oğludur. Kendisi büyük olduğu için babasından sonra obanın başına geçmesi düşünülse de Ertuğrul'un çok keskin bir zekaya sahip olması ve cesareti sayesinde liderliği Ertuğrul Bey'e kaptırmıştır. Süleyman Şah oğlu Gündoğdu'da hiç şüphesiz yiğit bir bey idi.

Diriliş Ertuğrul 146.Bölüm Gündoğdu Bey

Kayı obası bir yandan Anadolu'da kalmak istiyordu. Fakat burada çıkan fikir ayrılıkları iki obayı ayırdı. Gündoğdu ve Sungur Tekin Bey yaklaşık bin çadır ile doğuya doğru yani ana vatana gitmiş Ertuğrul Bey ve kardeş Dündar Bey ise batıya doğru gitmişlerdir. Nihayetinde Osmanlı devletinin temellerini atan Ertuğrul Bey ve obası kocası bir imparatorluk olmuştur.

Gündoğdu Bey'in tarihte nasıl öldüğü bilinmemektedir. Bu konuyla ilgili hiç bir şekilde net bilgiye ulaşılamaz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 146.BÖLÜMDE NELER OLACAK? FRAGMANI...

Ertuğrul Bey'in abisi Gündoğdu Bey oba geri dönüyor. Gündoğdu uzun süre sonra tekrar dizede yer alacak. Ertuğrul abisi Gübdoğdu'ya savaş planlarından bahsediyor.

Büyük cenk için geri sayım başladı. "Düşmanlarımızı bertaraf ettik. Hasret çektiklerimize de kavuştuk çok şükür. Büyük cenk için geriye kalan tek şey bizim ilk meşaleyi yakmamız olacak" diyen Ertuğrul Bey abisi ile birlikte büyük savaşa hazırlanıyor. Finale kısa bir süre kala izleyenleri şaşırtacak savaş sahneleri yaşanacak.

YORUMLAR 9
  • gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    gerçektende boyle dizileri saklamaliyiz dizideki çalisanlarin hepside çook degerli emegi geçen a dan zeye hepsindenrabbim razi olsun bu dizide kimselere ayrimcilik yapilmamis .yani o zamanin yabancilarina simdi ise maalesef turk turke zulum yapiyor çevremiz sozde kulturlu insan sandigimiz bolucu ve para hisi insanlarla dlmus bu dizi ibreti alem olsun.
    Cevapla
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Nolur bu arşivlik değerli diziyi bozmayın.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    halime sultani öldürerek bozuldu zaten
    Cevapla
  • Tarihçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Savaş Sultan Baybars'ın Moğolları Anadolu'da yendiği Elbistan Savaşı olabilir Türkmenler bu savaşta Sultan Baybars tarafında idi.
    Cevapla
  • Ekolay71 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaparsanız yapın.5 paralık ettiniz diziyi
    Cevapla
  • Gerçekçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin o 10 paralık ruhsuzların dizilerinden, millî ve tarihi ruhuyla Diriliş yine de yüz paralık dizidir.
    Cevapla
  • vedat 4 yıl önce Şikayet Et
    Sende bakma
    Cevapla
  • ozkayalar 4 yıl önce Şikayet Et
    heyecanla bekliyoruz.yeni bölümü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi