TRT 1 Diriliş Ertuğrul 146.bölüm fragmanı! Ertuğrul Bey'in evlilik kararı

Diriliş Ertuğrul 146.bölüm fragmanı yayınlanmasıyla birlikte obadan ayrılan Gündoğdu Bey geri dönüyor. Abisiyle yeni savaşın planlarını oluşturan Ertuğrul Bey düşmanlarından intikam alacak. Peki Diriliş Ertuğrul 146.bölümünde neler olacak? "Düşmanlarımızı bertaraf ettik. Hasret çektiklerimize de kavuştuk çok şükür. Büyük cenk için geriye kalan tek şey bizim ilk meşaleyi yakmamız olacak" diyen Ertuğrul'un hamlesi...

GİRİŞ 01.05.2019 15:21 GÜNCELLEME 01.05.2019 15:21
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul 146.bölümüyle yine heyecan dolu. Oba'dan ayrılan Ertuğrul Bey'in abisi Gündoğdu Bey geri dönmesi herkesi şaşırttı. Düşmanlarını birer birer yok eden Ertuğrul Bey, Osmanlı Devleti'nin temelleri için büyük savaşın hazırlıklarına başladı. Diriliş Ertuğrul 146.bölüm fragmanında İlbilge Hatun ile Ertuğrul Bey'in evliliği gündeme geldi. Peki Diriliş Ertuğrul 146.bölümünde neler olacak? İşte yeni bölümden öne çıkan gelişmeler.

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 146.BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği “Diriliş Ertuğrul”da oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Didem Balçın, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ali Ersan Duru, Şafak Başkaya, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu ve Ali Buhara Mete gibi isimlerin bulunduğu dizinin 146.bölümü 1 Mayıs çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında.

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 146.BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ertuğrul Bey,  tuzağa düşürdüğü   Alıncak ve Dragos’u yakalamış, Alıncak’ı öldürüp  Dragos’u ise idam etmek için Macellum’a çıkartmıştı.  Dragos’un adamı komutan Branas’la  Dragos’u idamdan kurtarmak için plan yapan Beybolat, son anda  kimliğinin açığa çıkmaması için plana uymamış ve Ertuğrul’un Alpleriyle birlikte Dragos’un askerlerine saldırmıştı. Böylece onun Albastı olduğunu bilen herkes ölmüş olacak ve Ertuğrul Bey’in kuşkularını ortadan kaldıracaktı. 
 
Branas saldırdığında Ertuğrul Bey’in elinden kurtularak Ertuğrul beye saldıran Dragos,  bu duruma önceden hazırlı olan Ertuğrul Bey tarafından Söğüt meydanında öldürülmüştü. 
 
Pişmanlık ateşiyle yanan ve Ertuğrul Bey’den af dilemek için Söğüt’e gelen Bamsı, Gündüz’ü sıkıştıran  Dragos’un adamlarına  Pusatsız karşı koyarak Gündüz’ü kurtarmış ve   ağır yaralanmıştı. Obada tedavisi yapılan Bamsı nedamet getirip Ertuğrul Bey’den özür dilemişti. 
 
Ağabeyi Beybolat hakkında kuşkuları artan İlbilge, Ertuğrul Bey’in kurduğu oyuna destek vererek   ağabeyini tuzağa düşürür.  Bu  tuzakla Albastı olduğu ortaya çıkan Beybolat’ı nasıl bir son bekliyor? Ağabeyinin Albastı kimliğini öğrenen İlbilge’nin tavrı ne olacak? 
 
Halep’te yurt tutarak kardeşi Ertuğrul ile birlikte Bizans sınırına gelmeyen Gündoğdu yıllar sonra Söğüt’e geliyor. Gündoğdu’nun Kayı obasına gelişi neleri değiştirecek? İki kardeşi Moğollara karşı girişilecek cenk yolunda ne gibi tehlikeler bekliyor? 

Diriliş Ertuğrul 146.bölüm
TAHMİNLER

Bin türlü hile ile obaya sızan Zangoç kılığında Bizans'a çalışan Ertuğrul Bey'in güvenini alıp kandıran Komutan Dragos hak ettiği görklü pusatı boynuna yedi ve Ertuğrul tarafından öldürüldü.

Fragmanda görüldüğü gibi geçtiğimiz dönemde obadan ayrılan Ertuğrul Bey'in abisi Gündoğdu geri döndü. Ertuğrul Bey ile birlikte Osmanlı Devleti'nin kuruluşu için Cenk'e başlayacak.

"Düşmanlarımızı bertaraf ettik. Hasret çektiklerimize de kavuştuk çok şükür. Büyük cenk için geriye kalan tek şey bizim ilk meşaleyi yakmamız olacak" diyen Ertuğrul planını açıklıyor.

İlbilge Hatun ile Ertuğrul Bey'in evliliği yine gündeme geldi. Fakat gerçek tarihte Ertuğrul Bey bir daha hiç evlenmedi. Bu yüzden böyle bir şeyin yaşanması beklenmiyor.

YORUMLAR 8
  • fanatik 4 yıl önce Şikayet Et
    İlbilge yakında ölür .
    Cevapla
  • realite 4 yıl önce Şikayet Et
    Gündoğdu geri döndü ama akıllanmış mı
    Cevapla
  • ak kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Noyan'a ne oldu,bilen var mı?(ölmedi diye biliyorum.)
    Cevapla
  • Diriliş 4 yıl önce Şikayet Et
    Hülagu han tarafından öldürtüldüğü söylenmişti, 126\. Bölümde
    Cevapla
  • kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    noyan oldu mergen hulaku hana noyandan wikayet etdi hulaku han noyani oldurtdu
    Cevapla
  • Kuzgun 4 yıl önce Şikayet Et
    mogollarla savas devam edecek ileriki bölümlerde yine ortaya cikar merak etme Dirilis Osman öldürür noyani
    Cevapla
  • BİRİSİ 4 yıl önce Şikayet Et
    C.TÜRK DOĞRU demiş
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    akkartal Kardeş? Doğru biliyorsun? .. Noyan Ölmedi? .... Geçen Gün İstanbulda-SultanAhmetde Gezerken görülmüş? :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu