Erkenci Kuş 40.bölüm 3.fragmanı: Farklı soluk getirecek sürpriz kişiler!

Erkenci Kuş son bölümde; Sanem'i Can'dan ayırmak için elinden geleni ardına koymayan Yiğit, akıl almaz bir komplo hazırlayarak güzel giden birlikteliklerine gölge düşürdü. Erkenci Kuş son bölümde; Sanem, sevdiği adam Can'ın masumiyetine inanmak yerine arkasından gizli işler çeviren Yiğit'e inanmayı tercih etti. Erkenci Kuş 40.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 04.05.2019 19:30 GÜNCELLEME 04.05.2019 19:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında 27 Nisan Cumartesi tarihinde yayınlanan Erkenci Kuş 39.son bölümde; Leyla ve Emre'nin keyifli-eğlenceli geçen ve son derece renkli anlara sahne olan düğün merasimine birbirlerinden hiç haz etmeyen Hüma ve Mevkıbe'nin de kavgaya tutuşması eklenerek unutulmaz bir gece yaşandı. Erkenci Kuş son bölümde; Sanem ve Can, Leyla-Emre'nin düğünleri için hazırlık yaptıkları süreçte şimdiye kadar üzerinde durup konuşmadıkları tüm soru işaretlerini bir anda masaya yatırırken, her ne kadar aralarında yepyeni problemler doğsa da ilişkilerini dolu dizgin sürdürmeye devam ettiler. Sanem ve Can'ın karşılarına çıkan her türlü engele rağmen güzel giden beraberliklerinden asla taviz vermeyip evlilik yolunda adım adım ilerlediklerini gören Yiğit ise akıl almaz bir komplo hazırladı. Yiğit, kurduğu hain kumpas sonucunda; ''Can, Sanem'in en özel anılarını, duygu ve düşüncelerini yazdığı kitabı gözünü bile kırpmadan yaktı!'' süsü vermesinin ardından Erkenci Kuş 40.bölüm fragmanı bekleniyor. Can, uğradığı iftira karşısında zor duruma düşüp Sanem'e bunu yapan kişinin kendisi olmadığını izah etmeye uğraşırken, Sanem ise büyük bir yanılgıya düşerek sevdiği adamın hiçbir suçunun olmadığına inanmak yerine Yiğit'e inanmasının akabinde Erkenci Kuş 40.bölüm fragmanı yayınlandı.

ERKENCİ KUŞ 40.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunda; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi beğenilen isimlerin yer aldığı Erkenci Kuş 40.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

ERKENCİ KUŞ 40.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, yapımcılığında Faruk Turgut'un yer aldığı, senaryosunu da Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak'ın kaleme aldığı Erkenci Kuş 40.bölümüyle 4 Mayıs Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak. 

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erkenci Kuş son bölümde; Emre ve Leyla'nın arap saçına dönen düğünü, en sonunda gerçekleşiyor. Hazırlıklar da, eğlence de tam gaz. Herkesin koşuşturduğu şey tek; Hûma ve Mevkibe yan yana gelmesin çünkü mutlaka bir sebep bulup kavga ediyorlar.

Can ve Sanem, fotoğraf çekimi sırasında gerildiler. Evlilik için hazır olup olmadıklarını sorguluyor gibi görünseler de aslında geçmişten gelen ve üstünü örttükleri sorunları var. Bu defa çözebilecekler mi acaba?

Yiğit, yurt dışı bağlantılarını kullanarak, Sanem'e yazacağı romanla ilgili bulunmaz bir fırsat sunuyor ama Sanem yazamıyor. Can, Sanem’e destek olmak isterken öngöremediği sıkıntılar arka arkaya patlak veriyor… Can ve Sanem bu sıkıntıları nasıl aşacaklar?

YORUMLAR 3
  • bilinmeyen 4 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bir dizi erkenci kuş
    Cevapla
  • erdem 4 yıl önce Şikayet Et
    ne saçma dizi ya bir bölümde küsler diğer bölümde barış millette bunu izliyor bizim hnda dahil. anlam yok derinlik yok hiç birşey yok saçma sapan bir dizi.
    Cevapla
  • leyla 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir dizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi