Uğur Güneş kimdir? Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz Akkaya nereli yaşı kaç?

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynayan başarılı oyuncu Uğur Güneş kimdir? Dizide Yılmaz Akkaya karakteri ile sevenlerinin karşısına çıkan Uğur Güneş aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte Uğur Güneş'in biyografisi...

Uğur Güneş kimdir? Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz Akkaya nereli yaşı kaç?
Uğur Güneş kimdir? Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz Akkaya nereli yaşı kaç?
GİRİŞ 30.04.2019 16:39 GÜNCELLEME 30.04.2019 16:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Uğur Güneş 1987 senesinde dünyaya geldi. Ankara İncesu doğumlu olan Uğur Güneş Ankara Üniversitesi Dil Tarih Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Oyunculuğa tesedüfen başlayan başarılı oyuncu Diriliş Ertuğrul dizisinde Tuğtekin karakteri ile kariyerinin zirvesine çıktı.

 

 

Mezun olduktan sonra 2012 yılında İstanbul’a taşınmıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise Benim İçin Üzülme adlı dizi ile gerçekleştirmiştir.

Diriliş Ertuğrul dışında daha önce Yeniden Başla, Benim İçin Üzülme Şiyar, Şeytanı Racim, Tamam mıyız, Urfalıyım Ezelden ve İsimsizler gibi projelerde yer aldı.

 

 

Son olarak ATV ekranlarında yayınlanan ve oyuncu kadrosunda Burak Sarımola, Vahide Gördüm, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın ve Murat Ünalmış gibi isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz Akkaya karakterini oynadı.

Yılmaz Kaya

YILMAZ KAYA KİMDİR?

İstanbul'un yakışıklı, mütevazı ve iyi yürekli çocuğu, çalışkan bir aşık. Parada pulda şanda şerefte gözü yok. Hayatta en büyük dileği canından çok sevdiği Züleyha'sıyla evlenip mutlu bir yuva kurmak. Ama bir gün hayattan yediği bir darbe ile geleceği de hayalleri de tümüyle değişir. Sevdiği için elini kana bulayan Yılmaz'ın içine düştüğü kaçak hayatı onu hiç beklemediği yollara sürükler. Aşkı için her şeyi göze alan Yılmaz kaderine hükmedebilecek mi?

YORUMLAR 1
  • Napiyorusun 3 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi