Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136.bölüm fragman: Başkanlığı kim üstlenecek?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135.son bölümde; Fedailerin lideri olarak görevlendirilen Alparslan, Hızır'ın hapishaneden çıkıp özgürlüğünü tekrardan eline alabilmesi için tehlikeli sularda yüzdü. Planları için Ünal'la el sıkışan Alparslan, hem amcasını kurtardı hem de Mesut'u ortadan kaldırmayı başardı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 08.05.2019 00:22 GÜNCELLEME 08.05.2019 00:22

ATV ekranlarında 30 Mayıs Salı tarihinde yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135.son bölümde; Bundan böyle fedailerin yeni lideri olarak görevinin başına getirilen Alparslan, her ne kadar bu işin üstesinden gelmesinin bir hayli zor olduğunu bilse de asla geri adım atmayarak Çakırbeyliler'in şanına yaraşır şekilde hareket etti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Amcası Hızır'ın kılına bile zarar gelmeden kaldığı koğuştan çıkıp özgürlüğüne yeniden dönebilmesi için canını dişine takan Alparslan'ın ölümcül planını uygulayabilmek noktasında ilk etapta Ünal'la el sıkışmasıyla beraber geri kalan kısmı da tıkır tıkır işlemeye başladı. Diğer taraftan oğlunun yaptığı ihaneti yanına kar bırakmamaya ant içen Haşmet, Çakırbeyliler'in kendisini engellemesine rağmen yüreği kan ağlayarak oğlu için öldürme emri vermesinin akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136.bölüm fragmanı bekleniyor. Ferman, babasının gözleri önünde boğularak canına kıyılırken, hapishaneden çıkmayı başaran Hızır ise ekibiyle beraber Mesut'un bulunduğu yere baskın gerçekleştirerek tek kurşunda canını almasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 136.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 136.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136.bölümü 7 Mayıs Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Akif'in kurduğu tuzak yüzünden, fedailerin en önemli ismi kendini vatan için feda etmek zorunda kalırken Alparslan'ın üzerine, altından kalkması çok zor bir görev yıkılır. Bu durumu da Çakırbeylilerin lehine çevirmeyi başaracak olan Alparslan, hayatını riske atma pahasına, çıktığı yolun sonunu görme konusunda ne kadar kararlı olduğunu bir kere daha kanıtlar. Amcasının özgürlüğü karşılığında elindeki önemli bilgileri paylaşmayı teklif ettiği Mesud ise ölümü üzerine kurulan asıl plandan bihaberdir.

Ünal Kaplan'ın da önemli bir rol üstleneceği planda ilk hedef Akif'i saf değiştirmeye ikna etmek olacaktır. Mesud tarafından kaleminin kırıldığını öğrenen Akif'i kandırmak için ise çok çaba sarf etmek gerekmeyecektir.

İçinde bulundukları dünyanın bedelini sevdiklerinin kaybıyla ödeyen Çakırbeyliler, Ferman'ın ölümüne engel olmak için ellerinden geleni yaparlarken, Haşmet bu konudaki kararından vazgeçmez. Ömür'ün karşısında durduğu ölüm emri için Behzat da geri adım atmaya başlamışken işler birden tersine döner. Alparslan'ın planın başarılı olmasıyla cezaevinden çıkan Haşmet, ayağının tozuyla oğluyla ilgili karalarda kendinden başkasının söz hakkı olamadığını herkese gösterecektir…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim