Caner Cindoruk kimdir? Kadın dizisinin Sarp'ı Caner Cindoruk kaç yaşında?

Fox TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisinin başrolünde yer alan ve Sarp karakterini oynayan Caner Cindoruk kimdir? Başarılı oyuncu Caner Cindoruk aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte hayranları tarafından biyografisi merak edilen Caner Cindoruk hakkında her şey...

Caner Cindoruk kimdir? Kadın dizisinin Sarp'ı Caner Cindoruk kaç yaşında?
Caner Cindoruk kimdir? Kadın dizisinin Sarp'ı Caner Cindoruk kaç yaşında?
GİRİŞ 03.05.2019 09:57 GÜNCELLEME 03.05.2019 09:57

Caner Cindoruk 1980 senesinde dünyaya geldi. Aslen Adanalı olan başarılı oyuncu Caner Cindoruk Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Yaşantısını İstanbul Kadıköy Moda’da sürdürmekte olan Caner Cindoruk'un amcası oyuncu, tiyatrocu Erdal Cindoruk‘tur.

Oyunculuk kariyerine 2006 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır gibi isimlerin yer aldığı Yaprak Dökümü dizisinde Nazmi karakteriyle başladı.

Şimdilerde ise Fox TV ekranlarında yayınlanan Özge Özpirinçci ile başrolünü paylaşdığı Kadın dizisinde Sarp karakterini oynuyor.

İŞTE CANER CİNDORUK'UN BİYOGRAFİSİ

Yaprak Dökümü - Nazmi
Kara Güneş - Alişir
Geç Gelen Bahar - Ali
Hanımın Çiftliği 
Firar - Nadir
Aramızda Kalsın - Civan Alacan
İstanbul Sokakları
Muhteşem Yüzyıl Kösem - Silahdar Mustafa Paşa
Kadın - Sarp Çeşmeli

Sarp Çeşmeli Kimdir

SARP ÇEŞMELİ KİMDİR?

Dört yıl önce bir vapur kazasında hayatını kaybetmiştir. Ama karısı Bahar’ın büyük aşkı ve anıları onu hikayenin en önemli karakterlerinden biri olarak hayatta tutar. Yakışıklı ve maceraperest bir genç olan Sarp’ın en büyük tutkusu dağcılıktır. Fotoğraf çekmek, dünyanın her yerinden müzik albümleri toplamak meraklı olduğu konulardır. Neşeli, şakacı, hayatı ciddiye almazmış gibi görünürken alttan alta her şeyi ciddiyetle sorgulayan biridir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti