Hercai 9.bölüm 2.fragmanı: Miran-Reyyan büyük çıkmaza doğru sürükleniyor!

Hercai 8.son bölümde; Reyyan'ın Azat'la dünya evine gireceğini duyan Miran'ın yüreği kor gibi yanıp kavrulurken, bir kaşık suda boğmak istediği Hazar'ın mezardaki çarpıcı itirafıyla kafası allak bullak oldu. Hercai son bölümde; Azize, bir yandan öfke ve kin kusarken diğer yandan Hazar'ın öz oğlunun aslında Miran olduğu açıklaması damga vurdu. Hercai 9.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 10.05.2019 12:20 GÜNCELLEME 10.05.2019 12:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında 3 Mayıs Cuma tarihinde yayınlanan Hercai 8.son bölümde; Aklı ve kalbi arasında gidip gelen Reyyan, tüm bu soru belirsizlikleri ve soru işaretlerini giderip aldığı geri dönüşü olmayan kararla Azat'la hayatını birleştirme yoluna girdi. Hercai son bölümde; Uğruna ölümü bile göze aldığı sevdiği kadının bundan böyle Azat'ın eşi olacağını duyan Miran'ın içi kan ağlarken, onun başka hiçbir çıkış noktası kalmadığı için mecburiyetten nikahlanacağını düşünüp böyle bir şeyi kendi rızasıyla yapabileceğine asla ihtimal vermek istemedi. Dilşah'ın mezarlığında Hazar ve Miran'ın karşı karşıya gelmesiyle geçmişin gizemi iyiden iyiye çözülmeye başlarken, kendisine silah doğrultulan Hazar her şeyi itiraf edip annesinin namusuna asla leke sürmediğini ve ona gönül verdiğini, babasının da canını kıymadığının özellikle altını çizdi. Miran her ne kadar bu açıklamalarında en ufak bir doğruluk payı olduğunu düşünmese de kafasının allak bullak olmasının ardından Hercai 9.bölüm fragmanı bekleniyor. Öc alma planını tüm çıplaklığıyla açıklayan Azize, Şadoğlu ailesinin bütünlüğünü bozup yerle bir edeceğini açıklarken, Miran'ın da öz babasının aslında Hazar olduğunu itiraf etmesinin akabinde Hercai 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

HERCAİ 9.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Banu Akdeniz’in üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın oturduğu Mia Yapım imzasıyla ATV ekranlarına taşınan Hercai 8.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

HERCAİ 9.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Akın Akınözü, Ebru Şahin, Macit Sonkan, Oya Unustası, Serhat Tulumluer, İlay Erkök, Ayda Aksel, Gülçin Santırcıoğlu ve Tansu Taşanlar gibi isimlerin oluşturduğu Hercai 9.bölümüyle 10 Mayıs Cuma tarihinde ATV ekranlarında yayınlanacak.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hercai son bölümde; Reyyan'ın, Azat'tan gelen evlilik teklifini kabul etmesiyle iki konakta da işler iyice karışıyor! Bir yanda oğullarını Reyyan'la evlendirmek istemeyen Handan ve Cihan Şadoğlu, diğer tarafta ise her geçen gün Miran'ı elinden kaybeden Azize Aslanbey! Tüm bu karmaşa içinde Miran'ın yolu küçük Gül ile kesişiyor. Şadoğlu Konağı'nda da yine gergin anlar var!

Bir yanda dedesi Nasuh Şadoğlu'na karşı duran Azad, diğer yanda ortalığı karıştırmak için yine oyunlar peşindeki Yaren! Ve intikam almak için büyüyen Miran, kalbiyle aklı arasında gidip gelirken, silahını neden Reyyan'ın babasına, Hazar Şadoğlu'na çeviriyor?

YORUMLAR 5
  • Dadaş kızı 4 yıl önce Şikayet Et
    Vayy bittim şuan
    Cevapla
  • hilal ecrin 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeni bolumu çok guzel reyyan ile miran keşke gercekten sevgili olsalar ikisi cok yakisiyorlar inşallah dizi hic bitmez .
    Cevapla
  • şilan 4 yıl önce Şikayet Et
    Reyyan yoksa Miran yok
    Cevapla
  • nisanur gül koç 4 yıl önce Şikayet Et
    Mia yapımı çok güzel
    Cevapla
  • nisanur 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir dizi her zaman izliyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor