Yasak Elma 45.bölüm 2.fragmanı: Şahika, ezber bozuyor! Sürpriz atak...

Yasak Elma 44.son bölümde; Yıllar önce annesi Ender tarafından tarafından terk edilmenin acısını çıkarmak için intikam planını devreye sokan Yiğit dibine kadar sızmayı başardı. Yasak Elma son bölümde; Soluğu Kaya'nın evinde alan Ender'i kapıda Şahika'nın bizzat kendisinin karşılaması soğuk duş etkisi meydana getirirken, Yıldız da biten evliliğini tekrardan kurtarmak adına planlar kurdu. Yasak Elma 45.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 13.05.2019 23:17 GÜNCELLEME 13.05.2019 23:17

Fox TV ekranlarında 6 Mayıs Pazartesi tarihinde yayınlanan Yasak Elma 44.son bölümde; Yıldız, Halit'in sevgisini-ilgisini tekrardan kazanmak ve boşanma aşamasına geldikleri evliliğini bir kez daha kurtarmak adına kendine bile zarar vermeyi göze alarak bacağını sakatladı. Yasak Elma son bölümde; Yıldız, evde yapayalnız kaldığı için sakatlık yaşadığını bahane ederek Halit'i yeniden elde edebilmek için adeta çırpınırken, Yiğit de annesi Ender'in geçmişte kendisine yaşattıklarını yanına kar bırakmamak için Kaya'nın şirketinde kendisine yer edindi. Yiğit, kendisini yüz üstü bırakan Ender'in yaptıklarının hesabını sormak ve bedelini en ağır şekilde ödetmek adına içlerine kadar girip şirketteki yerini sağlamlaştırmaya çalışırken, Ender de kendisine bir türlü ulaşamadığı Kaya'nın yaşadığı yere giderken kapıyı açan gizemli misafiriyle karşı karşıya gelmesinin ardından Yasak Elma 45.bölüm fragmanı bekleniyor. Ender, Yıldız'la evliliğini noktalama kararı alan Halit'in eskisi gibi oğlu Erim'le beraber yaşamanın ve Yıldız'ın sonunun gelmesinin keyfini sürerken, hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan Şahika fırtınasıyla sarsılıp neye uğradığını şaşırmasının akabinde Yasak Elma 45.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

YASAK ELMA 45.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 45.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

YASAK ELMA 45.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 45.bölümüyle 13 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Halit'in ayrılmak istediğini öğrenen Yıldız yıkılır ve ondan ayrılmamak için elinden geleni yapar. Zeynep ve Alihan, Elif yüzünden gerginlik yaşarken, Ender, Halit’i kendi evine sokmanın mutluluğunu yaşıyordur. Yiğit ise intikam planını harekete geçirmek için çalışmalara başlar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır