Ekrem İmamoğlu'na açık açık destek mesajları atan ünlüler!

YSK tarafından iptal olan İstanbul seçimlerinin ardından sosyal medya hesaplarından Ekrem İmamoğlu'na destek mesajlarına atan ünlüler takipçilerinden tepki geldi. CHP'nin adayını açık açık destek veren ünlüler yenilenecek seçim hakkında paylaşımlarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'na açık açık destek mesajları atan ünlüler!
Ekrem İmamoğlu'na açık açık destek mesajları atan ünlüler!
GİRİŞ 08.05.2019 09:00 GÜNCELLEME 08.05.2019 09:17
Bu Habere 110 Yorum Yapılmış

Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul seçimlerini iptal etmesi üzerine birçok ünlü isim, sosyal medya hesabından CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili paylaşım yaptı. Desteklerini açık açık belirten ünlülere takipçileri tepki gösterdi. 

 

 

İşte Ekrem İmamoğlu'na destek olan ünlülerin paylaşımları:

 

 

YORUMLAR 110
  • türk kahvesi 1 yıl önce Şikayet Et
    gayrimüslimler . pkklılar. yoksa size ekmek yok. devletin kaymağını yiyip altını oyanlar. insanları etkilemeye çalışanlar
    Cevapla
  • Malatyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Binali Yıldırım kazanırsa hersey çok güzel olacak
    Cevapla
  • Yistif - Rize 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar terörist partisinin içeride olan başkanı için iyi çocuktur siyasetteki çizgisini severim diyen kişinin yardakçılarıdır. Onun için kızmaya yada darlanmaya gerek yok. Herkes hak ettiğini elbet alacak. Ama bu sanatçılar benim için bitmiştir.
    Cevapla
  • leventk 4 yıl önce Şikayet Et
    hükümet alttan aldığı müddetçe, gelin kardeş olalım dedikçe, bunların şirretliği artacaktır, tarih bize bunu hep göstermiştir, bunların ataları , ülkenin başbakanı ve iki bakınını da asmışlardır dine serbestlik kazandırdı diye, hükümet uysal koyun giib davranmamalı, bunların mamasını, suyunu kesmelidir,
    Cevapla
  • gün der günü 4 yıl önce Şikayet Et
    Otobüs kalkıyor haydeeeeee...Kendini sanatçı zanneden soytarılar.Hırsızlığa alışmışsınız arsızlığa alışmışsınız.HER GÜN GÜZEL OLACAK.(Her şey değil.)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü
205 milyon liralık vurgun! Banka denetiminde ortaya çıktı!