Sanatçı Gökhan Özoğuz'un Atatürk benzetmesine tepkiler çığ gibi büyüyor!

Gökhan Özoğuz, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından İstanbul'da gerçekleşen seçimler hakkında iptal kararı alınması üzerine Ekrem İmamoğlu'na çok konuşulan bir mesaj gönderdi. CHP'den Ekrem İmamoğlu için sosyal platformda yayınladığı destek mesajında ''Bugünün Atatürk'ü'' ifadesini kullanması üzerine Cumhurbaşkanlığı'ndan yanıt gecikmeyerek Gökhan Özoğuz'u yerden yere vurdu.

Sanatçı Gökhan Özoğuz'un Atatürk benzetmesine tepkiler çığ gibi büyüyor!
Sanatçı Gökhan Özoğuz'un Atatürk benzetmesine tepkiler çığ gibi büyüyor!
GİRİŞ 11.05.2019 14:27 GÜNCELLEME 11.05.2019 14:27
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) bünyesinde alınan karar neticesinde İstanbul'da belediye başkanlığı koltuğuna CHP'den Ekrem İmamoğlu'nun oturduğu yerel seçim hakkında iptal kararının verilmesi durulan ortamı yeniden hareketlendirdi.Geçtiğimiz günlerde İstanbul Belediye Başkanı olarak mazbatasını alan CHP'li Ekrem İmamoğlu; ‘’Artık herkes konuşacak, sanatçılar da konuşacak!’’ şeklinde açıklamaya imza atması üzerine başta Gökhan Özoğuz olmak üzere pek çok sanatçıdan destek gönderileri paylaşıldı.

 

 

Kenan Sofuoğlu'dan zehir zemberek sözler! Sanatçılara tepkisi ağır oldu

Uzun yıllardır Athena grubunun solistliğini üstlenen Gökhan Özoğuz, CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun gönderisine ithafen yayınladığı destek gönderisinde; ''Bugünün Atatürk'üdür kendisi!'' şeklinde ifadelere yer vermesi ortamı giderek hararetlendirerek pek çok kişinin eleştiri oklarının merkezi haline geldi. Cumhurbaşkanlığı Müşaviri ve Cumhurbaşkanlığı Kongre Kültür Merkezi Müdürü Orhan Bozkurt'ta ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz'un tepki toplayan paylaşımı üzerine kendisini yerden yere vurdu.

 

 

Cumhurbaşkanlığı’ndan Orhan Bozkurt, Gökhan Özoğuz’un Ekrem İmamoğlu için sosyal platform aracılığıyla ‘’Atatürk’’ ifadesini kullanması üzerine; "Şaka mısın oğlum sen. Bir konser kaparım diye yaptığın yalamalığı anlarız da. Atatürk'ü bu kadar fütursuz kullanma edepsizliğini anlayamıyoruz. Bırakın artık bu ülkenin değerlerini üç kuruş menfaatiniz için kullanmayı Biraz edepli olun yeter artık." şeklinde sözlerde bulunarak tepkisini sert bir şekilde ortaya koydu.

gökhan özoğuz ekrem imamoğlu

YORUMLAR 71
  • MHP 4 yıl önce Şikayet Et
    Bütün kanı bozuklar ortaya çıktı ne güzel.
    Cevapla
  • Muho 4 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem nire M. Kemal nire. Karşılaştırmak bile ahmaklık.
    Cevapla
  • Gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Vay be hırsızlarla Atatürk aynı karede ha. Sanatçı bozuntuları 23 haziran da sonunuz kötü olacak..
    Cevapla
  • Elaziz 4 yıl önce Şikayet Et
    Sende bu günün Karamanlisi'sin.
    Cevapla
  • ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlar sanatçı değil padişahları güldüren şarlatanlara benziyo..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…